Sari la conținut

Carenaj roata

Postări Recomandate

Se prind peste carenajele existente. Pentru prindere se folosesc acele sururuburi/clipsuri de plastic existente pe masina. In pachet este un clips aditional.

Daca se muleaza perfect nu stiu ca nu am apucat sa le montez. O sa va fac poze la montare. Pana atunci vezi pozele puse de colegul @alexis pe forumul dacia club sectiunea imbunatatire Duster.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 83
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@capone, fara suparare, dar sper ca realizezi ce pretentie absurda ai...   arata-mi 1 masina care are o lista de asta cu defecte ...preferabil ar fi ca lista sa fie capsata pe lista cu optionale n

Iti pot spune cel putin 2 motive ptr care mai bine nu pui plastice in plus in pasajele rotilor:   - adaugand plastice pe acolo, reduci spatiul disponibil ptr roata, adica, de exemplu daca vei pune l

Frunzarind internetul, am observat ca se aduc carenaje pentru pasajele spate si la noi la preturi acceptabile zic eu. http://novline-roman...te-dreapta.html   Deci daca este cineva interesat, se po

Posted Images

Le-am gasit si eu pe cele de 4x4, multam! Cred ca o sa astept sa aud impresii de la cei ce le-au montat intai, mai ales ca vreau sa dau cu niste vopsea cauciucata macar pe contra-aripi, inainte sa montez astea.

Link spre post

Inainte sa le montati e indicat sa curatati/degresati bine toata zona care va fi acoperita, si sa aplicati un tratament de protectie anticoroziva. Antifonare nu cred ca e necesar, carenajul nou oricum va prelua ploaia de pietre si de bucati de pamant care pana acum au fost proiectate direct in contraaripa cu un zgomot pe masura.

Spor la treaba, daca va iese bine imi pun si eu :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...