Sari la conținut

Carenaj roata

Postări Recomandate

Necatand la faptul ca afara e cald deja,eu totusi mai am un drum prin camp cu nameti inghetati pe ambele parti si care au aprox un metru inaltime.Astazi dimineata fiind patinuar pe acest drum(din cauza zapezii care se mai topeste in timpul zilei si ingheata pe timpul noptii),fiind grabit si pe modul auto,spatele masinii mele mi-a luato inainte si am ajuns pe diagonala drumului cu botul intr-un namete de gheata.Nici macar ESP-ul nu m-a ajutat.Respectiv,am plesnit putin bara - lucru care nu este grav ca este o crapatura mica si nu prea se vede - in schimb carenajul de plastic de sub aripa mi-a plesnit si a cazut o bucata din el care protejeaa proiectorul.CU aceasta gaura in el,proiectorul cred ca nu va avea viata lunga atat timp cat toata apa si zapada roata o arunca exact in el.Am fost azi la dacia si un asemenea carenaj costa 370lei.Pe net am gasit cu 150lei.Stie cineva unde as putea gasi mai ieftin sau poate are cineva vreo unul aruncat pe acasa?:)

maine o sa fac si poze

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 83
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@capone, fara suparare, dar sper ca realizezi ce pretentie absurda ai...   arata-mi 1 masina care are o lista de asta cu defecte ...preferabil ar fi ca lista sa fie capsata pe lista cu optionale n

Iti pot spune cel putin 2 motive ptr care mai bine nu pui plastice in plus in pasajele rotilor:   - adaugand plastice pe acolo, reduci spatiul disponibil ptr roata, adica, de exemplu daca vei pune l

Frunzarind internetul, am observat ca se aduc carenaje pentru pasajele spate si la noi la preturi acceptabile zic eu. http://novline-roman...te-dreapta.html   Deci daca este cineva interesat, se po

Posted Images

Pai de ce nu il cumperi pe cel de 150 de ron? sau ca variante:

-daca mai ai bucata de plastic sarita, o poti lipi la cald

-daca nu o ai, o poti carpi cu o bucata de plastica neagra - decupata cumva artizanal si prinsa suprapus pe carenajul original prin nituri sau cu adeziv

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...