Sari la conținut

probleme cu duster


Postări Recomandate

sper sa te ajute ceea ce o sa ti dau ca informatie, nu bag mana in foc ca vine perfect insa o garnitura pentru capacul de culbutori de genul ala exista la matiz, treci pe la un magazin cu piese daewoo si verifica cotele, o sa ti rezolvi problema.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 94
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu se poate monta altfel pe ax. Este din reglaje. Treaba cu volanul este asa: meseriasul aseaza volanul pe pozitie si il fixeaza cu o scula ce seamana cu alea antifurt. Dupa ce volanul este pe pozitie

Am facut cum ai zis si a functionat. Problema la mine e ca n-am decat 60kg si a trebuit sa ma imping in volan, tavan si alte alea. Merci pt ajutor.

La mine a inceput sa porneasca mai greu la prima cheie, cand nu mai asteptam stingerea martorilor. Cand am observat problema am inceput sa astept cele 10s pana se sting martorii din bord si masina are

Posted Images

Pune-i sa iti scrie in carnetul de garantii faptul ca ti se va prelungi garantia cu perioada cat aceasta piesa nu a venit.

Atunci sa vezi brusc ca se vor grabi - pentru ca trebuie sa dea tot felul de justificari pentru aceasta prelungire !

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 weeks later...

Tocmai am revenit dintr-o calatorie de 3500 km in Polonia, ocazie cu care i-am facut rodajul iar masina s-a comportat exceptional pe toate planurile cu un consum mediu de 7.8 mers sportiv fara ecomode. Dar in Romania, un camion din fata cu rotile murdare de petrol mi-a improscat caroseria alba cu mii de pete de produs petrolier care nu au iesit nici la o spalatorie automata si nici la una manuala. Pe cele de pe parbriz am reusit sa le elimin mecanic (prin racaire cu un corp dur printr-o carpa uscata) dupa o munca de 2 zile. Nu pot aplica acelasi procedeu pt caroserie ca as afecta vopseaua. Masina arata acum ca un dalmatian, alba cu pete negre. Ma intereseaza daca exista vreo solutie care sa dizolve petrolul dar care sa nu afecteze vopseaua. Multumesc pt idei.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poti incerca cu W5 Engine Cleaner, se gasea la Lidl. Eu l-am folosit sa curat niste bituminda de pe un rucsac si am fost foarte multumit (nu a afectat materialele textile), si la fel l-am folosit sa curat niste adeziv ramas pe caroserie. Nu am aplicat direct pe masina, am dat cu solutie pe o carpa uscata si moale si am curatat, nu am au ramas pete pe lac si nici nu a matuit zona.

Editat de ToranagaSama
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Incercarea se face intr-un loc mai ferit, sub usi, in jurul usii din spate...se asteapta 24 ore...daca suportul de pe care dorim sa inlaturam pata nu si-a schimbat caracteristicile, putem trece la curatarea intregii suprafete.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Spuneti-mi va rog si mie cine are model nou de Duster... cand intra pe macadam se aude o bataie ( zgomot) la caseta de directie de rupe( trancaie)?? a mai patit cineva?? ms

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...