Sari la conținut

Postări Recomandate

Revin... se pare ca e OK 4W cam peste tot in UE pe FM... poza din manualul unei statii CB: 

20170525_012028.thumb.jpg.09bd6762b1a65a74975aef168ae572c4.jpg

Editat de Killer82
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 221
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   Revin cu cateva poze cu Cobra 19DX montata permanent pe masina, ascunsa de ochii pofticiosi, securizata, si totusi la indemana Astept pareri!     Cablul coaxial vine p

Deci

Pai, m-am dus sa le fac! Statie PREZIDENT ( Franta ) model TEDDY. Avantaj dimensiuni reduse, putere cit e nevoie, actiune in functie de relief 10-12 km, calitate buna, manevrabilitate, pozitia de FI

Posted Images

  • 3 weeks later...

 Salutare...in primul rand multumiri pentru sfaturi si informatii...asadar final mi-am luat ieri o statie President Barry si o antena President Virginia,ce ar trebui sa ajunga la mine,impreuna cu alte cateva acareturi,undeva pe Miercuri sau Joi.Deci inafara de ce sa scris pe topic,mai trebuie sa stiu ceva si sa fiu atent,referitor la partea de montaj?
 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Felicitari. Unde vrei sa montezi statia ? Eu am pus-o langa consola centrala, in dreapta ( in partea pasagerului). Statia mea e mica, se incadreaza perfect. Alimentarea am facut-o direct de la firele brichetei, ca sa-mi ramana bricheta libera. Am dezizolat firele decalat, am cositorit firele de la alimentarea statiei si am izolat. Nu se vede nimic, firele ies pe dedesubt. Am si casca, se aude foarte bine si nu deranjez pasagerii. Antena am pus-o in centrul pavilionului, cablul l-am tras pe sub bara longitudinala ( pe sub cauciuc), am intrat pe la usa stanga spate langa stalp, pa sub capitonajul stalpului, pe sub scaunul soferului, pe sub ,,tunel,, si am iesit la statie. Intrucat nu vreau sa tot dau / pun antena pe masina ( deja cauciucul ala a inceput sa se taie ), voi pune o bara de sticlotextolit peste antena, prinsa cu suruburi de barele pavilionului. Am incercat cu o bara de duraluminiu dar nu merge, strica SWRul antenei. Sper ca un material izolator nu are nici o influenta. Daca nu merge, renunt la talpa magnetica si pun antena pe bara. Daca ai antena cu talpa aceea alungita eu te sfatuiesc sa o pui pe mijloc in spate si sa intri pe mijlocul hayonului. Am vazut un Duster in parcare la mall si arata excelent. Daca vrei revin cu niste fotografii. Iti stau la dispozitie si cu alte lamuriri daca pot. Zi buna.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Exact setup-ul asta il am si eu (Barry si Virginia). Antena Virginia cel mai bine merge in spate langa muchia de la haion. Se confunda cu o antena radio daca o montezi central. O sa fac ceva poze si pun aici poate ajuta.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...