Sari la conținut

Neek

Members
  • Număr conținut

    439
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    52

Postări postat de Neek

  1. Acum 17 ore, 205 a spus:

    Am o întrebare legată de actualizarea hărților + adăugarea unei țări noi pe un MediaNav Evolution (MediaNav generația 4 cu Android Auto pe fir, nu wireless), legal, că mai am garanție pe mașină. Pachetul de hărți de pe MediaNav nu conține Insulele Feroe și aș dori să le am, împreună cu actualizarea hărților existente. Am sunat la reprezentanța Dacia din Târgu-Mureș (care apropo m-au țepuit în 2020 când am luat mașina de la ei și am lăsat-o special la ei pentru actualizarea hărților, ca să descopăr acum că hărțile sunt doar 2017.Q2, deci nici vorbă sa fi fost atunci actualizate, dar trecem peste...), inițial au zis că se pot adăuga separat Insulele Feroe, apoi s-au sucit și au zis că se poate pune doar pachetul întreg care conține Insulele Feroe și atunci pierd alte țări instalate deja pe mașină. M-am uitat pe dacia.welcome.naviextras.com (oricum cei de la reprezentanță au zis că tot de acolo iau actualizările) și cele 3 pachete disponibile (Europa de Est, Europa de Vest și Europa toată) nu se pupă cu ce am eu pe mașină, ca să știu ce să descarc de aici. Tot ca o ciudățenie, ce naiba caută Insulele Feroe în Europa de Est??? În fine, nu știu ce să fac, ca să adaug și Insulele Feroe în MediaNav și să actualizez țările pe care le am deja, fără să pun alt pachet și să pierd câteva țări deja instalate. Versiunea de software existentă pe mașină este 1.0.13.3, dacă e cazul pot să pun și lista cu țările instalate pe mașină. Sfaturi?

    Poti simplu de pe site-ul lor Dacia Naviextras Toolbox sa descarci pachetul ce te intereseaza. Platesti si iti faci singur actualizarea.

    Din cate stiam nu exista pachetul cu Europa toata datorita marimii hartilor, dar poate gresesc si au paruit ceva si au facut pachetul.

    Nu conteaza ce ai avut, ca vrei doar x sau y, important e ce castigi.

    Ca si varianta de backup merge si solutia de pe telefon, dar sunt de acord cu opinia ta, daca tot ai navigatia in bord, sa o folosesti ca atare.

    • Like 2
  2. La 25.01.2023 la 20:05, AdamP5 a spus:

    Salut 

    Am un duster 2 chel (nu a avut nici radio nici boxe etc) in fine 

    M-am decis sa cumpar un medianav  evo 2 si sa caut pe cineva sa o configureze

    Acu am mers si eu pe discutie inapoi.

    Are dreptate @t0rquemada, unde nu e nici macar radio, la ce ar fi bun microfonul instalat?

    De prin 2017 se fac economii la orice mufa sau cablu si nu se mai instaleaza nimic in plus.

  3. Pai sa vedem ce e in plus la MN4:

    - optiunile de Android Auto si CarPlay wireless (strict la MN4 si numai pana acu vreo 4 luni)

    - posibilitatea de a avea meniul MySense (dar doar fancy pentru Dacia), dar da spectaculos bine cu un Tablou de Bord digital de 10"

    - ecranul relativ mai mare

    - multe optiuni extinse pentru functii pe masina (iarasi limitate pe Dacia)

    - nu imi aduc bine aminte dar parca era si optiunea Around View Monitor, disponibila pe noile Renault-uri numai

    - optiunea de conexiune WiFi pe care o gasesc chiar inutila

  4. Daca nu stiai si la mana a doua aceste MN3 (nu mai vorbesc de MN4) au aceleasi preturi si se gasesc din ce in ce mai greu.

    Deci iarasi de ce sa iei ceva folosit la acelasi pret cu cel nou? Asta asa ca sa te trezesc deabinelea....

    Dar daca cauti cu adevarat poate ai sa gasesti ce iti doresti ... si ieftin.

  5. Intradevar visezi frumos, dar trebuie sa te si trezesti la realitate. Ca wireless nu se poate ieftin in primul rand.

    In al doilea rand poti incerca si o varianta ieftina china si aproape sigur vei plati ieftin de doua ori ca sa te intorci la original iar pentru stabilitate si fiabilitate.

    Ca sa inchei in mod optimist, era o vorba ... scotiana (se pare) ... "Sunt prea sarac sa cumpar lucruri ieftine". :gandire:

×
×
  • Creează nouă...