Sari la conținut

Marian30

Members
  • Număr conținut

    311
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    5

Postări postat de Marian30

  1. Bună dimineața!

    Am ajuns cu măgărușul la aproape 68000 km . Sun foarte mulțumit de mașină. A ieșit din garanție. Nu am mai avut probleme cu el, i-am pus becuri halogen H7 de la Philips. Luminează o idee mai bine și aș dori să pun full led dar să văd ce banii fac în vară pe lubeniță...

    Zi bună tuturor!🙏

    • Like 1
  2. Salutare tuturor. Am ajuns cu măgărușul la 34000  Km . Am avut mici probleme cu el: în concediu când eram în Covasna se pare că un șobolan mi-a ros senzorul de ABS de pe dreapta față. Am rezolvat problema la Sf Gheorghe după ce am sunat la Pitești. Am 5 ani garanție. Si mi sau dus pistonasele de la portbagaj schimbate pe garanție și mi-a făcut figuri senzorul de start&stop care la fel trebuie reglat din clc...O seară frumoasă tuturor. 

     

  3. Salutare tuturor. Am văzut că sa montat gpl pe Duster cu motor 1 tce eu cu motor 1,2 tot tce de ce nu pot monta gpl și dacă la cel de 1 litru cum merge full gpl sau combinat? O seară frumoasă alături de cei dragi. La mulți ani!

  4. Salutare. Sar putea să aveți dreptate că Renault sa prostit cu motoarele. Am avut un Logan 1,4 mpi l-am ținut 11 ani și nici nu am avut probleme cu el nu a consumat gram de ulei. Am mers 8 ani cu gpl și nu a consumat gram de ulei. Nu am schimbat doar uleiul și distribuția. În rest apă paie și bătaie. Acum am un Duster cu motor de 1,2 Tce . Într-adevăr la început am fost stresat din cauza uleiului dar după primele trei luni mi-a trecut și am zis că am 5 ani garanție. Și sunt la mila Domnului. A trecut 1 an și jumătate și nici nu am avut probleme zile trecute am verificat uleiul și stă bine . Nu îmi mai fac grijii. Dacă e să o pățești o pățești. O mașină dacă ai grijă de ia și îi dai minimul de atenție va merge brici. Ulei bun și benzină curtată și nu are voie să sufle. O seară bună tuturor. Și La mulți ani! Fetelor cu ocazia zilei de 8 Martie

  5. Salutare tuturor. Am ajuns la 19000 km cu măgărușul se comportă excelent nu sunt probleme, la ulei nu sa dat deloc. Singurul defect este la parbriz că este fisurat în rest apă paie și bătaie. Consum mixt de 7,5. I zi bună tuturor.

    • Like 1
  6. Salutare tuturor. Am renunțat definitiv la gândul de a monta gpl pe măgăruș. Dacă luam pe cel de 1,6 mai ziceam. Dar nu se fabricau când am luat eu aveau dor 1,5 și 1,2 și trebuia să așteptăm încă o lună așa că am luat măgărușul de 1,2. Mulți au zis că am greșit că e o pălărie prea mare pt mine că consumă ulei că.... Credeți-mă că într-adevăr la început verificam uleiul zilnic apoi la 2 zile apoi săptămânal apoi lunar acum când îmi aduc aminte. Am încredere în măgărușul meu nu mă dezamăgit până acum vă cred că nu merită să pun gpl. Consumul nu vă mint este de 6.5 și 7,5. Depinde de vreme de talpă și mulți alții factori dar una peste alta ăsta e consumul măgărușului. Una peste alta este mașina ideală pentru toți și pentru mine. Sărbători fericite tuturor.

    • Like 1
  7. Salutare tuturor. Am renunțat la gândul de a monta instalație Gpl pe măgăruș. Motorul toarce perfect consum mic, ținută de drum impecabilă. Ați avut dreptate nu se merită gpl pe mașini cu motor mic. Este mașina perfectă pentru mine. Nici mică nici mare trage cu casa și până acum nus probleme. Am 17000 și ceva de km. Cred că-i trebuie un pic de antigel în rest apă paie și bătaie. Consumul variază între 6,5 și 7,5 în funcție de talpă că de port 45😀 mers în mod eco doar la depășiri am revenit la normal. Am făcut plinul cu benzină de 99 . Nicio diferență față de 95 în rest merge perfect nu am apucat să-i fac un test serios de off road dar sper cât de curând să o pun puțin la treabă. O zi bună tuturor. Și sărbători fericite alaturi de cei dragi. La mulți ani! 

    • Like 1
  8. Salutare Kidu. A fost doar o glumă. Eu am pus două stenturi la Tg Mureș. Sunt niște băieți jos pălăria. Probabil mai greșesc și ei. Acum 20 de ani la service Dacia Caracal au uitat să-mi pună garnitura de aramă la baia de ulei. Și știu că erau numai meseriași. Așa că...

    • Like 1
×
×
  • Creează nouă...