Sari la conținut

CristiIva

Members
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Postări postat de CristiIva

  1. Revin cu flanse de 30mm ( inainte si dupa) de data asta, fata de cele de 25mm de pe Dusterul vechi.. tot best-ride.. foarte multumit de comportamentul masinii ( mult mai stabila in curbe ). Partea proasta e ca o stropesti imediat. Nici nu apuci sa iesi cu ea de pe rampa spalatoriei si trebuie sa stergi inca o data pragul. 💁🏻‍♂️

    81FB0EFA-553A-405B-8AA1-62DADD31507F.jpeg

    30047C0F-C26A-4B73-A1AC-9C654EDD7B62.jpeg

    CCD66D07-9579-4E47-B996-A012A7D9B28F.jpeg

  2. Salut. Detin un Duster 2020 cu adblue si am achizitionat un carlig de remorcare aftermarket pentru modelul meu. Intentionez sa il montez zilele acestea. Ideea e ca am inteles ca pentru montarea prizei mi-ar trebui un "modul special" pe care il gasesc doar la reprezentanta. As vrea sa va intreb daca este intradevar chiar asa, sau daca se poate monta prin alta metoda, fara acel "modul magic". Am auzit ca trebuie decupat ceva din protectia de la rezervorul de adblue?

     

  3. Nu imi actualizasem masina. am avut un ph1. Masina  noua, am achizitionat o din reprezentanta dacia (8500 km) a fost de test drive. Mai are 4 ani garantie. 

    P.S. am rezolvat cu AUX. am bagat un cablu AUX in mufa, iar dupa 2 min l am scos si mi-a disparut problema. merge normal acum.

    • Like 1
  4. Acum 12 minute, t0rquemada a spus:

    Dacă nu ai instalat nimic pe el, ci doar ai făcut update - e de garanție.

    LE. Semnătura e corectă ?

    Nu am facut nimic, pur si simplu am facut update. Cand s-a terminat de facut update, s-a inchis si redeschis, a pornit pe AUX. trebuie de fiecare data sa intru eu in radio sau media. E enervant.. Sugerezi sa merg la reprezentanta? sau exista si alta posibilitate? 

    P.S.: La ce semnatura te referi? 

    Multumesc

  5. Buna ziua,

    Ce trebuie facut pentru ca optiunea VIDEO din MediaNav Evo sa funtioneze si in mers? Exista ceva de instalat? 

    Mentionez ca mai detin un Audi A5 si acolo a fost nevoie doar de un cod pentru ca face ca videoclipurile sa funtioneze si in mers.

    Multumesc.

  6. Buna ziua,

    De o saptamana am trecut la nivelul urmator, achizitionanad un Duster 1.5 diesel , Prestige. 

    Cand l-am achizitionat totul a mers perfect, pana am actualizat hartile de pe Dacia MediaNav Toolbox.

    De atunci de cate ori pornesc masina, MediaNav se deschide pe AUX desi nu am nici un cablu bagat acolo si trebuie sa dau eu mereu pe radio sau media.

    Ce trebuie sa fac??

    Mentionez ca am versiunea 1.0.13.3.

    Multumesc.

  7. Salut. Am si eu o problema. AC nu functioneaza. Am schimbat compresorul, radiatorul si filtrul acela de aluminiu. Problema mea este atunci  cand masina sta mai mult de 10 minute, in soare, pornita pe loc, baga cald. Practic AC functioneaza doar in mers. A mai avut cineva aceasta problema ? Multumesc 

    • Trist 1
  8. Acum 3 ore, t0rquemada a spus:

    Uleiul din cutie a fost schimbat? Și dacă da cu ce? Din ce scrii e marmeladă

    Uleiul a fost schimbat anul trecut la reprezentanta dacia. Nu stiu sa iti spun cu ce. Ideea e ca si azi dimineata a facut la fel . Doar ca dupa ce a stat aproximativ 20 de minute pornita si-a revenit. Pana am ajuns acasa a functionat normal, sa vedem diseara cand ies daca o iau de la capat. Daca era ceva de la ulei, presupun ca nu intra in nici o viteza.

    Revin cu postul. Am plecat acum de acasa si totul a functionat normal. Adevarul e ca nu e chiar asa frig ca aseara. Mentionez ca locuiesc in calarasi ( locul unde se blocheaza prima data in tara,iesirile din oras in caz de viscol iar urmatoarea e autostrada soarelui care este la 18 km de noi) aseara erau -16 grade , acum sunt -6.

  9. Acum 11 minute, Stef13 a spus:

    Salut, am vazut pozele cu distracția prin zăpadă,  deci probabil ai multa zăpadă înghețată adunată în jurul timoneriei. 

    Sunt pozele de anu trecut. Atunci nu am avut nici o problema cu schimbatorul.. 

  10. Salut,

    dupa 6 luni de purtat flansele respective am dat rotile jos pt a le pune pe cele de iarna. Bucsile si rulmentii nu au avut nici o problema iar falnsele nu au trebuit stranse si nici nu si-au schimbat culoarea. Sunt foarte multumit de ele. Repet, singurul disconfort este acela ca stropesti masina mai repede. 

    • Like 2
  11. Buna seara,

    am intampinat o problema in seara asta la dusterul meu. Am incercat sa plec de acasa dar nu intra decat in treapta 3 si 4. Adica mergea maneta duar in fata si in spate. Stanga/dreapta deloc. Am plecat in final cu treapta 3 iar dupa 1 minut de mers a inceput sa isi dea drumu schimbatorul din ce in ce mai usor. A revenit la normal dupa 5 minute de mers. A intampinat cineva problema asta? Mentionez ca detin un duster din 2012, 1.5 diesel 81kw ( dusterele de la petrom) 

  12. La 11.12.2017 la 16:46, CristiIva a spus:

    Salutare,

    am comandat de pe net un set de 4 flanse/distantiere pentru roti. Pretul a fost 520 lei/set (toate 4) de 25mm fiecare.

    Are cineva asa ceva ? E vreo diferenta? 

    Salut. Se comporta foarte bine . Le am luat de la best ride. Se simte o schimbare la intrarea mai tare in curbe. Singurul lucru rau este ca stropesti masina foarte repede ?

×
×
  • Creează nouă...