Sari la conținut

psandru

Members
 • Număr conținut

  3
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre psandru

 • Rang
  Nou venit
 1. Multumesc mult pentru schema, t0rquemada ! Am reusit sa fac o adaptare pur mecanica ; actionarea pedalelor frana / acceleratie nu schimba astfel cu nimic sistemul original si masina poate fi condusa si de o persoana obisnuita.
 2. A meritat linkul, au acolo o galerie foto care m-ar putea inspira la o adica Din pacate eu m-am obisnuit cu acceleratia cu maner de motocicleta, prin rotire si conduc asa din 2003 ... greu sa schimbi asa ceva Eu as dori sa stiu ce se gaseste in blocul activ al pedalei de acceleratie, ce anume face pedala cand este apasata, poate reusesc sa simulez asta cumva , pastrand manerul de motocicleta ... Multumesc oricum pentru raspuns.
 3. Salutare tuturor Am achizitionat un duster 1.5 D si vreau sa-i adaptez un sistem de acceleratie / frana la mâna, pentru a putea fi condusa de o persoana cu handicap. Sistemul a echipat un Logan. Problema la Duster este la acceleratie din cauza noului tip de pedala. La Logan era simplu: apasarea pedalei de acceleratie tragea de un cablu care ducea undeva la motor. Sistemul adaptat folosea o maneta de acceleratie de motocicleta , cu un cablu care in final facea acelasi lucru ca si pedala: tragea de cablul de acceleratie. La Duster este un cu totul alt sistem, electronic. Imi poate spune cineva cum functioneaza acceleratia ? Eventual cu poze ? Am inteles ca pedala actioneaza un senzor si as vrea sa stiu daca pot crea cumva un sistem asemanator care sa poata fi actionat de la maneta. As aprecia o descriere (eventual cu niste imagini) a mecanismului care este actionat de pedala de acceleratie ! Multumesc anticipat
×