Sari la conținut

Aramis474

Members
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de Aramis474

  1. Salut! Cum s-a rezolvat? Eu am rotile originale de aliaj si imi sta volanul un pic pe dreapta de noua, am echilibrat rotile si tot degeaba, au zis ca geometria costa si sa vorbeasca cu cei de la Dacia, daca sunt de acord sa-mi faca geometria, ca altfel costa, masina e in garantie!
  2. Sta putin spre dreapta si trage dreapta, si mi-a gasit diferenta de presiune in roti, doar ca nu am fost pe faza sa vad daca era cum zicea el 1,6 pe roata fata dreapta. Am zis de geometrie si au zis sa intrebe la Dacia daca sunt de acord s-o plateasca si oricum aveau defect calculatorul pentru geometrie. Sa vad, ca in iulie trebuie sa merg sa fac ITP-ul tot la ei. Ce inseamna cat de cat?
  3. Salut! Am facut si eu cateva imbunatatiri: 1- montat aparatori noroi fata/spate(in service) 2- montat camera marsarier (tot in service), dar a fost cumparata de mine, iar apoi au zis ca nu mai monteaza piese cumparate de client, ci cumparate doar de la ei 3- cheder motor cumparat din targ Vitan 4 - cotiera montata de mine As vrea sa mai monteza bandourile laterale pe usi, dar mi se par cam scumpe si bullbarul la fel, foarte scumpe! Daca stie cineva de unde se pot cumpara accesorii si piese pentru Duster mai ieftine. Multumesc, O zi buna!
  4. Salut! Am facut a doua revizie la Meridian Vest, 650 de lei! Schimbat ulei, filtru ulei, filtru aer, filtru polen si garnitura buson ulei. S-a verificat bucsaraia, reglat presiune roti, apropo mi imi trage dreapta de cand am cumparat-o, adica volanul nu a stat niciodata drept, ci usor spre dreapta. Le-am zis de geometrie si au zis ca trebuie sa vorbesc cu cei de la Dacia, daca sunt ei de acord. Am mai avut probleme cu acceleratia, se tureaza la prima cheie, apoi isi revine, nu au depistat nici o eroare, asta face de anul asta, pana acum nu mi-a facut asa. A mai avut cineva probl
  5. Salut! Intr-adevar revizia ar fi mai ieftina daca ai cumpara tu consumabilele! Dar are cineva codurile produselor originale, ma refer la filre, ca sa le poti verifica atunci cand le cumperi, si exact ce ulei trebuie sa cumperi? Vad ca sunt pachete de revizie pentru Duster 1,6 16 v 4x4 105 cai, dar al meu are 114 si e 4x2, e vreo diferenta, sunt bune acele pachete de revizie vandute pe emag? Si daca poate sa spuna cineva exact ce trebuie verificat la o revizie care este facuta in garantie, va rog! Iar parerea mea este ca ar trebui facute topicuri separate, revizie benzina si dci,
  6. Salut! Daca masina e inca in garantie si vii cu piesele si consumabilele tale la revizie, manopera este gratis?
  7. Salut! Eu am 1.6 114 CP. Cypry, ti-au pus ulei de la ei sau ai adus tu uleiul pe care l-ai vrut? Ai schimbat rotile de pe spate pe fata? Te-au sunat ei sa te duci la revizie sau ii suni tu? Multumesc pentru raspunsuri!
  8. Salut! Pe unde ati tras firul catre medianav, pe mijloc sau pe lateral? eu la camera am suruburi cu piulite! E originala, cine poate sa-mi spuna? Multumesc!
  9. Salut! Cineva vorbea de o lista de la Dacia pe care dealer-ul ar trebui sa ti-o verifice la revizie. O are cineva?
  10. Aramis474

    Rodaj

    Eu am respectat ce scrie in carte, iar majoritatea kilometrilor i-am facut in exterior.
  11. In ce service se monteaza cel mai bine camera, adica cu profesionalism, nu asa superficial? Am camera cumparata de anul trecut, si din ce m-am interesat, ar dura cam 3 ore si manopera e 300. Am intrebat la VC si mi-au zis ca nu exista cablu tras, avand in vedere ca eu am cumparat duster-ul in iunie 2017, avand si MediaNav.
  12. Salut! putem vorbi la telefon despre montarea camerei?

    1. gserban

      gserban

      Salut. Putem, dar nu stiu cat de mult te pot ajuta. Eu am montat camera de la cumpararea masinii (la cei de la DacoServ, de pe Preciziei). De mers merge bine, dar nu mai tin minte cat a fost (si cel mai probabil s-au modificat si preturile in astia 3 ani :) ).

  13. am cumparat-o de la un tip de prin ardeal, vrei numarul lui?
  14. Se mai face update si la altceva in afara de harti, unde se poate vedea versiunea?
  15. Salut! Va prezint si eu metoda mea de spalare. Am folosit produse Pro-x, Auto Shampoo si Brilliant Wash & Wax. Am spalat bine masina cu apa inainte sa dau cu Auto Shampoo pe ea, apoi aplicat Auto Shampoo cu un vermorel din pacate, pentru ca nu am avut altceva la indemana(poate ma ajutati voi si imi dati o idee de un pulverizator cu care sa dau samponul pe masina), am lasat 2 minute, apoi am clatit bine cu apa, la aceast ametoda am luat element cu element, apoi am dat cu Brilliat Wash &Wax, iar am clatit foarte bine masina, iar la final am sters-o cu o laveta de microfibra. mention
  16. Nu vreau să folosesc spuma activa, voi folosi de la ei șampon auto clean și briliant Wash & wax cu ceara, ambele au ph neutru
  17. In carte scrie ca abia dupa 3000 de km, motorul isi arata performantele, asa ca o mai las.Dar unii zic ca se invata motorul puturos.Am fost pe transalpina cu ea, desi nu aveam 1000 de km, sper ca nu e vreo problema. Eu pe masina cea veche schimb intr-o treapta superioara la cel putin 3000 de turatii, si in pante se simte daca nu o turezi masina, cade in nas.
  18. Pana la 3000 de km nu o s-o fortez, dar nu mi se pare normal sa schimbi treapta de viteza la o turatie mica, pentru ca nu ai putere deloc. O sa sun la service sa vedem ce spun. Pai asta zic, ca e un motor de turatie, iar daca merge subturat ma gandesc ca ii dauneaza. Oricum in carte scrie ca dupa 3000 de km isi arata performantele motorul. Multumesc!
  19. Eu vad ca pe site sunt alte coduri, pana la urma care sunt codurile celor originale, ca te baga in ceata? 850 protectii aripi + protectii usi? Sunt originale?
  20. Salut! Am o intrebare, nu am gasit pe forum nici un topic care sa vorbeasca despre asa ceva, ma refer la indicatorul de schimbare a vitezei.Mie imi indica sa schimb viteza la o turatie mica, spre exemplu cand ajung la 65-70, imi indica sa schimb a 5-a si mi se pare ca e subturata. Mentionez ca am 1317 km. Ce parere aveti, e normal?
  21. Salut! Mie a inceput sa-mi trepideze capota, desi am doar 500 de km, doarece protectiile acelea sunt din plastic, a mai avut cineva aceasta problema?
  22. Salut! Cine a folosit produse ProX? ce parere aveti, sunt bune?
  23. Salut! Am reusit si am montat cotiera.............am insistat si a iesit pana la urma, mai cu frica, mai cu incredere nu este usor, dar nici imposibil. De asta nu m-am dus la service, ca trebuie sa ai mare noroc sa dai peste un meserias ca lucreaza finut, nu-i doare sufletul, fac sa scape repede. Mentionez ca spre norocul meu nu am zgaraiat si nu am rupt nimic, dar trebuie atentie si migala mare. Si eu am tras frana la maxim, m-am chinuit mult pana am scos capacul de deasupra consolei. Nu este vorba de 60 de lei, este vorba de neincredere si mai este si pentru cei care nu au doua maini s
  24. am incercat sa o desfac, nu iese, mi-e ca o rup.................nu stiu cum ai reusit tu
×
×
  • Creează nouă...