Sari la conținut

undertakero

Members
 • Număr conținut

  9
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre undertakero

 • Rang
  Nou venit
 1. undertakero

  Help! Ce Duster Să Cumpăr?

  Arată impresionant, felicitări! De la ce versiune ai plecat, Laureate?
 2. undertakero

  Help! Ce Duster Să Cumpăr?

  De ce nu Black Touch? Știu că este chestie de opțiuni personale, dar poate mai aud și eu alte argumente pro / contra. Mulțumesc!
 3. undertakero

  Help! Ce Duster Să Cumpăr?

  Da, m-am gândit și ce se întâmplă când va apărea modelul 2017, dar câtă vreme eu am nevoie de ea acum... nu prea îmi arde să aștept după când va apare cel nou. Plus că nu știm dacă va fi într-adevăr cu ceva mai bun sau nu în aceeași gamă de preț. De obicei, marketing-ul spune că dacă ai deja un produs consacrat, versiunea nouă o faci ceva mai scumpă cu îmbunătățiri minore sau care nu sunt de fapt justificate altfel, pe care dacă ți le-ar oferi separat acum la modelul existent, nu ai da banii pe ele. Nu știu ce să zic...
 4. undertakero

  Help! Ce Duster Să Cumpăr?

  Arată bine mudster-ul dar realist vorbind nu voi avea timp de așa ceva... mici modificari gen eleron etc, da, dar dacă e să merg saptămânal cu ea in service pt reglat și ajustat... mai bine nu Totuși, de ce se ferește majoritatea de unul nou? Cele SH nu sunt cu mult mai ieftine... plus ca rar am văzut în anunțuri SH full Multumesc!
 5. undertakero

  Help! Ce Duster Să Cumpăr?

  Da, doar 1.5 dci 4x4 intra in discutie, altfel nu m-as mai orienta spre Duster. Insa decizia de nou sau rulat, e cea mai dificila. Multumesc de parere!
 6. undertakero

  Help! Ce Duster Să Cumpăr?

  Da, cam asta e si dilema, sa merg pana la Black Touch sau doar Laureat. Inca nedecis
 7. undertakero

  Help! Ce Duster Să Cumpăr?

  Cel de care zici tu cred ca s-a dat, dar inteleg ca votul tau merge spre un SH. Multumesc!
 8. undertakero

  Help! Ce Duster Să Cumpăr?

  Salut și bine v-am găsit! Mi-am propus să cumpăr un Duster și cred că -ul este cea mai mare resursă de informații pe această temă. Vreau varianta 1.5dCi 4x4, iar pentru echipare țin să aibă camera retrovizoare Ăsta ar fi singurul pitic de care nu scap Bugetul, pe la 18 mii Euro. Plus minus, nu este bătut in cuie. Câteva întrebări aș vrea să mi le lămuresc cu ajutorul vostru înainte de test-drive-ul de saptămâna viitoare de la Dacia cu un model diesel 4x4: 1. Nou sau second - credeți că face o mare diferență dacă este nou față de 50mii km de ex? 2. Model vechi sau model face-lift? Dincolo de optică, se justifică diferența de preț? 3. Varianta de echipare - Laureate sau Black Touch? Credeți că se merită acel Black Touch sau mai bine un Laureate căruia sa-i fac mici upgrade-uri individuale M-ar ajuta părerile voastre! Mulțumesc!
×