Sari la conținut

Clasament

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 28.01.2022 în toate secțiunile

 1. Conform unei cautari rapide butoanele de la pasageri arata asa: Aceeasi mufa e pe Dacia Spring deci am conectori potriviti. Merita aprofundat subiectul. Daca ai intentii serioase putem discuta la telefon tu trebuind sa scoti butonul si sa faci poze. Si masuratori ca sa ne dam seama ce functii are fiecare pin.
  1 punct
 2. Fara fire aditionale, merg cu impuls si celelalte 3 (ai nevoie de 3 module). Impulsul va merge si de la sofer si de pe usile respective.
  1 punct
 3. Farurile de Duster HJD ph2 nu sunt plug&play pe Duster HJD, iar dacă pui led pe un Duster HJD vei avea erori pe circuitele alea și în anumite cazuri și alte probleme. S-a mai discutat, trebuie doar căutat.
  1 punct
 4. Schimbul de ulei, indiferent care sau unde o fi el, nu se face NICIODATA pe baza culorii.
  1 punct
 5. Nu este foarte greu dar daca nu ai facut niciodata ar trebui sa ai langa tine un cunoscator in auto.Mai intai trbuie eliminat antigelul vechi.Atentie daca nu are 3 ani de folosire si rezista la-25 grade (masurat) atunci nu il inlocui.Operatia se executa pe un canal sau elevator cu motor rece. -achzitioneaza 3 litri antigel(Dacia)+2 litri apa distilata pe care ii amesteci. -se demonteaza,scutul motor,se desface furtunul de jos de la radiator,dar inainte se desface buson vas de lichid racire si cele 2 ventile de aerisire(unul pe furtun termostat si celalalt pe furtun calorifer.Le gases
  1 punct
 6. n am crezut insa se pare ca asa este. (a pus un nene niste pdf-uri din 18 ianurie si de azi..) btw..eu il scumpesc pe al meu doar cu 100.
  0 puncte
 7. S-a scumpit Duster-ul cu 200 de euro, de la 14400 la 14600.
  0 puncte
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00

×
×
 • Creează nouă...