Sari la conținut

Clasament


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 20.12.2019 în toate secțiunile

 1. 1 punct
  Poate sa vina iarna, am achizitionat lanturi Konig ZIP Ultra 102
 2. 1 punct
  E si normal sa aiba aceasta vulnerabilitate, daca e sa te gadesti logic, nu au pe suprafata de rulare canalele care aduna apa cum e la cele de vara. Pe de alta parte CrossClimate-urile sunt mult mai bune decat niste anvelope de iarna de buget, as zice ca strict pe timp de iarna au o performanta medie spre buna si fac fata cu succes in zone unde iarna e mai blanda.
 3. 1 punct
  Cica vine iarna grea din ianuarie..
 4. 1 punct
  Tutorial montaj senzori parcare spate pt Dacia Duster. -kit senzori parcare - 2844 757 53R - pret ~ 190 EUR tutorial_montaj_senzori_parcare_Dacia_Duster.pdf
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00

 • Inregistrare/Autentificare

  Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

 • ForumDuster.ro pe Facebook

 • Topicuri

 • Postări

  • @gil26 - depide de model. modul eco este foarte "vizibil" la modelul actual. Se simte puternic diferenta, atat in consum cat si in dinamica. Este foarte util la mersul "la pas"( oras pentru cine isi baga masina in el, de ex). LA mersul "normal" , eco OFF. daca mergi normal cu eco "on" o sa ai o masina bleaga si cu un consum cel mult egal cu cel fara eco. deci ..lose lose.  
  • Hai ca acum are Rapid..Numa" zic..
  • @Ciprian1503 eu in rodaj si putin dupa aceea m-am jucat putin cu el sa vad ce si cum. La modul meu de condus si la traseele mele nu aduce o reducere de consum (ce iau pe mere dau pe pere). Si nici "tractorasului" nu ii place. Asa ca de o buna bucata de vreme este off. Si asa va ramane. La mine daca opresc motorul modul ECO isi mentine starea (activat sau dezactivat) la pornire. Am mai avut o discutie pe tema asta, au fost si colegi cu masini noi in ambele variante (ciudatenie Dacia?). Se poate configura foarte usor din soft. PS: dorind sa obtin si eu consumurile declarate de unii am incercat de cateva ori sa merg "la consum". Un chin pentru mine si masina. Am spus pas. Indiferent de ECO on\off si indiferent ce\cum, Sanderica tot pe la 6 l/100km "papa". Nu imi mai bat capul cu asta.
  • Nu te ajuta cu nimic.O ai mereu bleaga!Vrei acceleratie,bleaga,consum redus? Fii serios!
  • Te-am înțeles perfect și imi cer scuze ca nu m-am făcut înțeles la rându-mi. Voiam sa spun ca sunt total de acord cu felul în care ai gândit și am remarcat faptul ca în prezentare n-ai pus accent pe acele achiziții importante, de calitate și deloc ieftine, ba din contra, ai pomenit cu modestie de unele "motive financiare" pentru care ai renunțat la anumite gadgeturi. Felicitări încă o data și drumuri bune!
×
×
 • Creează nouă...