Sari la conținut

Clasament


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 26.03.2019 în toate secțiunile

 1. 2 puncte
  Am actualizat versiunile de SuperMod la 2.3. Pentru Evolution prin acest update se extinde compatibilitatea incepand cu versiunea 6.0.3 pana la 9.1.3. Am adaugat butoane de Start/Stop GPS (Navigatie) si astfel nu mai folosim Task Managerul la actualizari fisiere navigatie. Pentru cei ce petrec mult timp in masina am adaugat cateva joculete, precum si cateva skin-uri de video player. Am adaugat pentru teste si o navigatie 7ways ce ruleaza de pe USB (porneste mai greu). Cum arhiva s-a marit considerabil am impartit-o in doua: prima pentru instalare si a doua pentru folderele ce se tin pe USB. A doua arhiva e comuna si pentru varianta Standard. 2.3ª Revizia SuperMod Evolution RO 2.3ª Revizia SuperMod RO (USB) Pentru versiunea Standard am modificat-o asemanator ca la Evolution, si particular aici am rezolvat problemele de cerere cod deblocare la restart MediaNav din SuperMod. 2.3ª Revizie SuperMod Standard RO Cum am gasit probleme la Standard si pe TTCMD de pe USB pentru Backup, am rezolvat si problema asta. TTCMD from USB for MN1 Sper sa placa si sa lasati macar un feedback.
 2. 1 punct
 3. 1 punct
  Nasol moment... As incerca si cu alt stick ?!
 4. 1 punct
  Tocmai ca proiectoarele sunt montate cat mai aproape de carosabil, in bara de protectie, pentru a se vedea mai bine drumul, marcajele si obstacolele din imediata apropiere a masinii, pe timp de ceata. Lumina proiectoarelor de ceata trebuie sa bata mai in jos si mai in lateral decat faza scurta. Pentru a fi vazut de la distanta e suficienta faza scurta.
 5. 1 punct
  Mergi pe Nokian. Eu am WR SUV 3 de care sunt f multumit. Intre timp a aparut WR SUV 4, deci as merge pe SUV 4 cu toata increderea.
 6. 0 puncte
  Minune ! Am formatat stick-ul, am pus pe el doar .lgu, si s-a instalat fara probleme ! Celelalte foldere le-am pus pe alt stick pe care-l conectez cand vreau aplicatiile instalate odata cu SuperMod. Totul functioneaza impecabil ! Multumesc pentru sprijin.
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00

 • epiesa.ro

×
×
 • Creează nouă...