Sari la conținut

Clasament


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 29.10.2018 în toate secțiunile

 1. 2 puncte
  Bine v-am gasit. Ideea titlului am furat-o de la un coleg ce-si prezenta Dusterul ,, alb de Bacau ,,. Mi-a placut si am cosmetizat-o pentru Dusterul meu alb de Alba Iulia. Am recunoscut din start ca sa nu se supere pe mine. Deci. De cateva zile ma bucur de noua mea achizitie, un Duster 1,5 blue DCI (zic bine ?) 4X2 echipare Confort, culoare alb. Nu am comandat, nu am asteptat, nu am primit termen de livrare. L-am ridicat la cateva zile (necesare pentru plata si perfectarea actelor) dupa ce a intrat in showroom Alba Iulia. Pot sa spun ca 4X4 nu aveam nevoie deoarece am ,, in dotare,, un Renault Koleos 4x4 2,0 DCI. Dar nu pot sa spun ca nu mi- as fi dorit o echipare superioara. Dar cum la bani dadea cu virgula si unele dotari nu erau neaparat necesare am ramas la cum la facut mamica lui in fabrica. Desigur ar fi mers o navigatie si senzori de parcare pe care ii consider o dotare absolut necesara dar trebuia sa astept pana la inceputul lui decembrie dupa unele estimari din showroom Alba Iulia sau pana in ianuarie dupa estimarile celor din Cluj (oare sistemul asta nu este centarlizat pe tara?) . Si cum rabdarea NU este punctul meu forte (nu ma vaiet, scot in evidenta o stare de fapt) m-am imbarbatat cu faptul ca le voi monta ulterior (de fapt asta cautam cand am dat de acest forum). Acum va las. Sper ca zilele viitoare sa pun ceva foto si sa expun ceva impresii.
 2. 2 puncte
  Nu are la ce sa faca printscreen, fiindca nu exista ceea ce spune el. Acuma, fiecare deduce si face cum il taie capul. Mai era cineva aici care spunea ca merge continuu pe 4x4 lock, sa se rodeze.. or in manual au scris niste necunoscatori "Modul „4WD Lock” este exclusiv rezervat conducerii în afara drumurilor carosabile. Orice altă utilizare a acestui mod riscă degradarea manevrabilităţii şi deteriorarea elementelor mecanice ale vehiculului."
 3. 1 punct
  De unde ti-ai luat protectiile la praguri? Vreau si eu.
 4. 1 punct
  in cartea masinii specifica -recomandat modul auto iar 2wd cand este uscat diferentele fiind de poluare si consum zic ei, de consum nu am vazut se specifica in carte - transmisia sa fie pe modul auto- recomandat , fara alte detalii. deci NU recomanda 2wd ci auto
 5. 1 punct
  buna remarca. am auzit ca ar fi ceva probleme cu sistemul adblue . fiind nou introdus era de asteptat .
 6. 1 punct
  Din cate topicuri ai pe aici legat de anvelope nu ai gasit nimic folositor?
 7. 1 punct
  Vineri dimineata am ridicat masina.Am fost atat de preocupat de achizitie incat nu am mai avut timp de nimic altceva.Astazi am facut 350 km si pot sa va spun ca sunt foarte multumit de ea.Consumul este undeva la 6.6 l/100km la un 150 pe oras si restul pe DN si autostrada pana la Ploiesti.Nu am depasit turatia maxima corespunzatoare vitezei de 130 km/h in trapta 6.Merge brici..
 8. 1 punct
  Din păcate acesta este nivelul.
 9. 1 punct
 10. 1 punct
  Astăzi am ajuns la 1100 de km. Și am făcut traseul Covasna Caracal pe Rucăr Bran, Moieciu... În care am mers pe modul auto, a.c. și a fost destul de aglomerat. Media a fost de 7.2 Până acum sunt foarte mulțumit. Când am ajuns m-am urcat pe Logan credeți-mă parcă eram cu tractorul. O seară bună tuturor.
 11. 1 punct
  Frate pun de 10 ani lubeniță. Muncesc de îmi sar capacele, numai eu știu cât de greu este să muncești 5 ha de lubeniță. Iar de pe urma preoției doar să trăiești. Nu ști ce sal mic avem. Dacă nu aveam pămînt la țară nu aveam bani pentru Duster. Mulțumesc frumos. Sper să fie bun motorul. Am muncit de mi-au sărit capacele. Am 4 ha.
 12. 0 puncte
  In jur de 6.5 max 6.8 ,2 persoane plus bagaj normal.
 13. 0 puncte
 14. 0 puncte
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00

 • epiesa.ro

×
×
 • Creează nouă...