Sari la conținut

Clasament


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 10.05.2018 în toate secțiunile

 1. 3 puncte
  Pai eu exact un Duster 1.3 Tce mi-as dori sa achizitonez si musai cu o configuratie Prestige.. dar pentru a-mi vedea visul cu ochii mai am de asteptat vreo 6 luni minim cred. In plus cei de la Dacia sunt foarte secretosi cand vine vorba de a oferi detalii despre noile motoare si disponibilitatea lor in Romania etc.. PS: Inca mai am rabdare pentru ca dupa toate calculele mele Duster ramane un best-buy pentru un cumparator de SUV din Romania.
 2. 1 punct
  Fiind de generație nouă, motorul atmosferic 1.6 SCe - 115 CP are nevoie doar de mici modificări pentru a se încadra în Euro 6c. Motorul de 1.3 TCe, un motor nou în gama Renault, va intra în dotarea SUV-ului Duster în locul blamatului 1.2 TCe. Nici actualul diesel 1.5 dCi nu va rămâne neschimbat, inginerii fiind pregătiți să îi adauge un sistem de injecție de 2.000 de bari (în loc de 1.600 bari), și unul de tratare a emisiilor de oxizi de azot (SCR). Propulsorul rezultat va fi declinat în doar două variante de putere – 85 CP și 115 CP – în loc de cele trei din prezent, 75, 90 și 110 CP.
 3. 1 punct
  Difera nivelul de echipare. Nu compara mere cu pere. Varianta care in Romania costa 12450 in Germania este mai scumpa.
 4. 1 punct
  eu am schimbat distribuția la 5 ani / 40000 km atât avea mașina când am luat -o deci nu știu cum s-a circulat cu ea ... cureaua de distribuție mai mergea mult și bine! de altfel mecanicul mi- a zis că mai știe nebuni care au mers și 120 k km ( benzină ) ... acum, fiecare face ce vrea, riscă cât / cum vrea pe pielea lui ... eu am preferat să dorm liniștit... stimă!
 5. 1 punct
  Sters injurii, aplicat sanctiune cu suspendare! Va rog sa va abtineti de la jigniri, asa ceva nu este permis aici!!
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00

 • epiesa.ro

×
×
 • Creează nouă...