Sari la conținut

alexp

Members
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

3 Neutral

1 Urmăritor

Despre alexp

  • Rang
    Dusterist

Vizitatori Recenți Profil

893 citiri profil
  1. Sal. Ai reusit sa montezi ledurile in portiera astfel incat atunci cand deschizi usa sa se aprinda?

  2. Salut ! Ce ulei de servodirectie recomandati/trebuie pus la un Duster 1.6 ph1 ?
  3. Cunoaște cineva un service in Bucuresti care se pricepe se monteze o astfel de cotiera ?
  4. Salut ! Am găsit următoarea „piesă” deasupra pedalelor cu firul respectiv rupt. De la ce este ? Să fie de la alarmă ? ( alarma este de la Eaglemaster )
  5. Multumesc ! Si pentru comenzile de pe volan ? Ramane conectorul iso ?
  6. Mai deranjez cu o întrebare: majoritatea consolelor vin cu un conector ISO. Dusterul are CAN-bus sau este ok conectorul ISO ?
  7. Sunt curios daca modelul cu 6.2” se integreaza intr-o rama adaptoare 2din. Vor exista spatii goale ? Cum ar trebui sa masor dimensiunile inainte sa achizitionez ?
  8. Esti multumit de performante ? Sunetul cum e ?
  9. Salutare ! Sunt in Germania si cautand pe ebay am gasit doua modele care mi-au atras atentia. Credeti ca pot fi adaptate pe un DusterPH1 ? Cunoaste cineva modelele si imi poate spune dezavantajele ? Imi dau seama ca sunt chinezarii dar nu strica sa intreb, totusi. http://www.ebay.de/itm/HD-1024-600-Quad-Core-Doppel-2-Din-Android-4-4-Autoradio-GPS-Navigation-2GB-RAM-/301929155522?hash=item464c614bc2:g:9esAAOSwn8FXR-le http://www.ebay.de/itm/6-2-Android-5-1-2-Din-Quadkern-Autoradio-GPS-Navi-DVD-DAB-Wifi-OBD2-RDS-16G-BT-/291780772244?hash=item43ef7d4194:g:2zkAAOSwjXRXa63Q
  10. @MikePop asta mă gândeam și eu că o să fac în caz de urgență Încuietoare este oricum stricată ( scoasă un sfert din locașul portiereri ) așa că o intervenție oricum era necesară...
  11. Vă mulțumesc pentru răspunsuri ! CristiZ, îmi poți recomanda vreo altă soluție ? Sau tu ce ai face în situația asta ?
  12. Salut, După ce mi-a fost demonstrat ( probabil de un conațional ) în Viena dar și în București cât de ușor se poate deschide un Duster și sustrage obiectele de valoare din el, mi-am propus să recurg la această modificare. Pe scurt, încuietoarea a fost forțată cu o șurubelniță cel mai probabil iar acum la orice forțare ușa se deschide. Vreau să elimin locașurile de pe portiere unde se introduce cheia pentru a deschide ușa, urmând să folosesc numai inchiderea centralizată. Ce puteți să îmi recomandați în acest sens ? Cunoașteți vreun service care ar putea face această intervenție ?
  13. Multumesc mult Daniel pentru informatii. In ceea ce priveste mutarea butoanelor geamurilor ai vreo informatie ?
  14. M-am uitat mai atent pe site si scrie ca la orice piesa cumparata este montajul gratuit pana pe 30 mai ... cred ca am incadrez... Ca sa nu fac off-topic aici, crezi ca imi poti raspunde si la intrebarea mea din topicul acesta ? ( este vorba tot despre produse de la ei ) http://forumduster.r...__36#entry24681
  15. Te referi la acest sistem ? http://accesoriiauto...ogo/4983360-21/ Nu vad sa scrie si ceva de sigla Dacia... Nici informatii despre montaj nu prea vad.
×
×
  • Creează nouă...