Sari la conținut

mihai80

Members
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

6 Neutral

Despre mihai80

  • Rang
    Dusterist

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

  1. Era motorasul in scurt, il fortasem nedand zapada de pe parbriz. Ciudat, ca nu era inghetata, iar la alte masini de le am avut nu a fost problema.
  2. Este diesel, 2012. Credeam ca este ceva uzual, am citit pe la Logan ca intra apa la relee, nici nu stiu unde sunt releele, ca nu vreau sa o mai duc in reprezentanta ca nu sunt multumit, sprituitorul functioneaza.
  3. Salut, ma confrunt cu o problema: alaltaieri a plouat toata ziua, am mers cu masina si nu a avut nimic. Noaptea a nins, dimineata la actionarea stergatoarelor s-a ars siguranta; la inceput doar la actionare, apoi cand o introduceam in papuci; am ars multe sigurante, astazi este soare , uscat, cald in masina si tot o arde. Am inteles ca se poate sa intre apa pe undeva la instalatia electrica, s-a mai intamplat cuiva problema asta?
  4. Salut, ma intereseaza un bullbar, ornamente de plastic(arcade) roti si ornamente proiectoare, toate de origine, astept o oferta.Duster primul tip.
  5. Mersi Stefan, cat de curand o montez.
  6. Maine o sa-mi vina si mie plafoniera, dar inca nu mi-am dat seama daca trebuie pozitionata chiar deasupra banchetei, daca este cineva cu ph2 sa-mi zica si mie exact locul.....
  7. Deschid acest thread cu scopul de a-i ajuta pe cei care vor sa-si monteze plafoniera spate la Duster ph1, printre care ma enumar si eu, cu sfaturi, poze si materiale folosite;de exemplu, am inteles ca in loc de a modifica instalatia originala a masinii, pentru a conecta cea de-a doua plafoniera se poate opta pentru panglica plafoniera Renault Megane II, insa parerile sunt impartite. Bune ar fi si niste poze cu pozitionarea plafonierei la Duster ph2, si, cum am mai spus, modalitate alimentare:plafoniera fata, "stalp fata", sau din lampa portbagaj. Numai bine!
  8. Sper ca nu sunt offtopic, dar nu am gasit unde sa postez: vreau sa-mi montez plafoniera pt locurile din spate, si nu vreau sa trag fire inadite la cea din fata, am inteles ca se potriveste cablajul/panglica de Megane II, dar si asta are si o multime de mufe/senzori pe ea, stie cineva exact? Sau se poate comanda de undeva de Duster facelift?
  9. Daca dai cotiera cu 300 lei pret final trimisa prin curier sau posta o iau eu. Asta daca este de Duster si are tot ce-i trebuie pt montaj.
  10. "Eu am fost foarte inspirat cand mi-am ales cutia, ca vroiam ceva alungit si aerodinamic, desi initial pentru alta masina, acum se potriveste perfect pe Duster si incape lejer in orice parcare subterana." "Bula" am si eu, treaba nasoala este ca inaltimea parcarii subterane unde tin masina este de 1,85m, de aceea doream roof rack si nu cutie deasupra.
  11. Recomand Auto Demi Trans, mi-am montat la ei carlig Galia, lucreaza profesional, decupaj in spoiler facut exact cat trebuie, timp scurt si politete maxima.
×
×
  • Creează nouă...