gabim

Martor aprins "apa in filtrul de motorina"

29 posts in this topic

Dupa ce am efectuat revizia la 1 an (circa 12.000 km rulati) am alimentat cu motorina de la Petrom. Din acest moment mi s-a aprins martorul de bord "apa in filtrul de motorina" mai intai pentru o zi, apoi s-a stins vreo 2 zile, dupa care de vreo saptamana, sta aprins tot timpul. Mentionez ca la revizie mi-au fost inlocuite toate filtrele, inclusiv cel de motorina, cu unele noi originale (sunt sigur de asta pentru ca am stat langa mecanic).

Se mai afla cineva in aceasta situatie? Aveti vreo solutie? Sa fie motorina de vina (desi am alimentat cu motorina mai scumpa de la Petrom)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si daca-i motorina a mai scumpa, rezervorul benzinariei n-are voie sa contina apa? Citeste manualul sau fuguta la service sa nu cumva sa te trezesti cu niscaiva injectoare de schimbat pe banii tai (apa in motorina nu e acoperita de garantie).

PS: Mai era cineva care si-a prajit injectoarele din cauza apei. Norocul lui a fost ca motorinaria a recunoscut ca a avut probleme cu un rezervor si i-au achitat factura de service.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da este prin [u][color="#008000"][url="http://www.forumduster.ro/"]forum[/url][/color][/u] discutia. Parca a fost un MOL si omu' era de prin Bacau sau Adjud...Si eu am schimbat filtrul la 20 mii Km -martor aprins in bord si s-a scos ~ 300 ml apa din filtru si l-am schimbat, nu s-a mai putut purja ca era compromis(la 15 facusem revizia) si tot Petrom cu profitul lor estimat de ~ 2mld euroi fir-ar sa fie...tancurile lor sunt invechite si cu sitele facute tandari.OMV-ul a vopsit doar gardul atat pe statiile proprii cat si pe cele Petrom si atat. :arrow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problema s-a rezolvat in service: nu motorina a fost de vina, ci senzorul de pe filtrul de motorina care a fost schimbat in garantie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am patit la fel cu motorina de la OMV din Bulgaria, am schibat filtrul si curatat rezervorul la Meridian 1600 Lei toata distractia, de banii astia plecam mai bine in Croatia

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.