Jump to content

- - - - -

autocolant / bumper sticker

• Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 maxim

maxim

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 posts

Posted 23 October 2011 - 10:46 PM

nu e de mirare ca cei de la top gear fac biza de "dastar deisia", in engleza duster nu e altceva decit o maturica de pene pt sters praful. bolovani de la dacia/'reno' marketing trebuiau sa gaseasca un nume nu chiar asa de "periculos", mergea si ... pompilica sau eu stiu "dacia paraschiva" !

no, introducerea fiind facuta, mesaj pt domnul cu autocolantele: imi trebuie ceva sa acopar sigla duster.
ma gindesc la un bumpersticker in gen nord american:

"out of the job yet? keep buying foreign"
in adaptarea cea mai licentioasa: "oy cocalari, nu v'au dat afara inca ? cumparati rable de import si o sa ajungeti cit de curind la capsuni"

sau mai cu perdea "nu esti inca somer ?! continua sa cumperi importuri" ( si ai sa ajungi )

daca reusesti sa produci un autocolant mai marisor cu mesajul asta intr'o grafica mai de doamne ajuta, am sa cumpar 3 si dau pariu ca o sa mai gasesti clienti,

cheers mate
"out of the job yet? keep buying foreign!"
inca nu esti somer? continua sa cumperi importuri !

#2 dust3radmin

dust3radmin

Site Admin

• Administrators
  • 517 posts

Posted 24 October 2011 - 08:30 AM

Realizatul bumper sticker-ului nu e o problema, insa te sfatuiesc sa nu iti pui pe masina mesaje de genul ala... Pot pune pariu cu tine ca masina ta va avea de suferit :-)

Poti sa incepi linistit cu stickerul forumduster.ro...

forumduster.ro - pt pasionatii Dacia Duster

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sponsori

Parteneri

www.dacia-club.eu
Nu uita sa te inscrii la Intalnirea Nationala a Dusteristilor ce va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012!