Jump to content

- - - - -

Becuri led stop/frana eficiente Duster

• Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 SANDOKAN

SANDOKAN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 31 posts

Posted 23 September 2011 - 11:21 AM

2X4 LAUREAT 1,5 110 CP
Am inlocuit becurile de pozitie W5W - cu becuri led (24 led canbus smd) si pentru stop/frana cu bec leduri de putere mare , cu lumina alba.
Pentru stop/frana am incercat mai multe tipuri de led, dar de fiecare data dadea eroare de calculator sau nu se aprindeau .
Becurile led stop/frana le-am gasit la:http://becleduri.ro/12-becuri-led-auto.
Pretul este foarte bun . Am sa revin cu poze.

#2 george862003

george862003

Duster Starter

• Members
  • 2 posts

Posted 17 November 2011 - 09:39 PM

auzi daca poti sa zici seriile de la becuri de pe site si sa zici exact la ce ai folosit. ex: asta este pentru pozitie fata, asta e pentru spate, asta e pentru plafoniera.............

#3 dalex

dalex

Duster Member

• Members
  • 219 posts

Posted 17 November 2011 - 11:01 PM

Pe ce calculator ti-a dat tie eroare?! Dusterul nu are luminile trecute prin UCH, deci nu are ce eroare sa iti dea.
Daca vrea cineva leduri sa imi dea un PM sa nu fac reclama aici. O sa pun imagini cu masinuta mea la care am iluminare LED totala.
4x2=16 v

#4 SANDOKAN

SANDOKAN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 31 posts

Posted 21 November 2011 - 02:26 PM

dalex said:

Pe ce calculator ti-a dat tie eroare?! Dusterul nu are luminile trecute prin UCH, deci nu are ce eroare sa iti dea.
Daca vrea cineva leduri sa imi dea un PM sa nu fac reclama aici. O sa pun imagini cu masinuta mea la care am iluminare LED totala.

Astept imaginile cu masinuta ta si cu specificatii la bec/ledurile folosite.

#5 dalex

dalex

Duster Member

• Members
  • 219 posts

Posted 21 November 2011 - 07:23 PM

Am drum destul de des prin GL, daca vrei ne auzim sa o vezi si live, poate-mi faci si vanzare:)
http://www.facebook.com/cbxenon - aici ne gasesti. Posibil sa fie si poze cu masina mea, cu alte cu siguranta sunt.

LE - am gasit topicul tau. Ca idee becurile au intre 40 si 44 de SMD-uri sau 30 de piranha unidirectionale, depinde de model si pret.
4x2=16 v

#6 vava7

vava7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 45 posts
  • Locationmunti

Posted 22 November 2011 - 10:23 PM

care e avantajul sa schimbi cu leduri? e chiar asa mare diferenta la consumul de curent?
by VAVA

#7 dalex

dalex

Duster Member

• Members
  • 219 posts

Posted 23 November 2011 - 09:18 AM

Lumina instantanee, temperatura redusa - nu se mai coace soclul, durabilitate - merg ani de zile fara nicio mentenanta, costuri reduse in timp, vizibilitate sporita pe timp de zi - cam astea imi vin in cap. Mai poti adauga faptul ca arata mult mai bine:)
4x2=16 v

#8 mariusjo

mariusjo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 33 posts
  • LocationGalati

Posted 18 April 2012 - 09:25 PM

dalex said:

La semnalizare cum ai procedat. La mine clipea foarte des si le-am scos.
Dacia Duster Laurate, 1.5 dci. 4WD, ESP.

#9 razvanalbu

razvanalbu

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 18 May 2012 - 04:41 PM

ii da un aspect mult mai frumos cu ledurile acelea. Am vauzt acum cateva zile Fiat Punto cred ca model foarte nou cu faruri, pff...n-am mai vazut in viata mea mai faine ca acelea....

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sponsori

Parteneri

www.dacia-club.eu
Nu uita sa te inscrii la Intalnirea Nationala a Dusteristilor ce va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012!