Sari la conținut

Postări Recomandate

Am si eu o mica nelamurire legata de masinuta.

Ce fluiera cand mergi in treapta 1 ( cel putin atunci se aude , daca mergi cu geamul deschis) relativ incet.

Am observat si la a mea acest lucru dar si la alte dustere .

Se aude un fluierat destul de strident , ca si cum ar fi pietricele prinse intre placutele de frana si discul de frana.

Ati fost atenti la acest zgomot?

duster 1.5 dci 4x4

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 months later...

salut,

Se aude acest suierat si la Dusterul meu.Am avut intentia sa merg sa reclam aceasta problema in sa un coleg care are tot duster a facut asta inaintea mea. Cei de la Cobalcescu au "studiat" problema si dupa ce i-au schimbat toba surpriza....face la fel. Eu m-am obisnuit cu sunetul asta, care nici nu se aude daca ai radioul deschis.

Link spre post
  • 2 weeks later...

Si eu am auzit un fel de ziuit care poate fi asemanat cu un fluierat (sunete de frecvente inalte). Motor diesel 110CP. Vine de undeva din zona bateriei. Am remarcat doar dupa 200km facuti cand am lasat masina sa se incalzeasca la relanti intr-o padure unde era liniste deplina.

Am trimis prin cineva la service si cica asa ar fi normal: e de la o pompa care creaza presiune pe admisia de aer in motor. Dubioasa implementare au facut astia de la Dacia :shock:

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...