Fluierat masina
Started By
balcanic
, Aug 29 2011 07:52 AM
9 replies to this topic
Posted 29 August 2011 - 07:52 AM
Am si eu o mica nelamurire legata de masinuta.
Ce fluiera cand mergi in treapta 1 ( cel putin atunci se aude , daca mergi cu geamul deschis) relativ incet.
Am observat si la a mea acest lucru dar si la alte dustere .
Se aude un fluierat destul de strident , ca si cum ar fi pietricele prinse intre placutele de frana si discul de frana.
Ati fost atenti la acest zgomot?
duster 1.5 dci 4x4
Ce fluiera cand mergi in treapta 1 ( cel putin atunci se aude , daca mergi cu geamul deschis) relativ incet.
Am observat si la a mea acest lucru dar si la alte dustere .
Se aude un fluierat destul de strident , ca si cum ar fi pietricele prinse intre placutele de frana si discul de frana.
Ati fost atenti la acest zgomot?
duster 1.5 dci 4x4
Posted 29 August 2011 - 08:36 PM
Da cunosc acest fluierat se tot plimba unu cu un BMW dizel pe Brancoveanu/sector4 si ce mai fluiera
este enervant , cred ca de la turbina cand aspira face asa ... :lol:
este enervant , cred ca de la turbina cand aspira face asa ... :lol:
Duster , Benzina 4x2 16Volti
Posted 26 November 2011 - 09:27 AM
salut,
Se aude acest suierat si la Dusterul meu.Am avut intentia sa merg sa reclam aceasta problema in sa un coleg care are tot duster a facut asta inaintea mea. Cei de la Cobalcescu au "studiat" problema si dupa ce i-au schimbat toba surpriza....face la fel. Eu m-am obisnuit cu sunetul asta, care nici nu se aude daca ai radioul deschis.
Se aude acest suierat si la Dusterul meu.Am avut intentia sa merg sa reclam aceasta problema in sa un coleg care are tot duster a facut asta inaintea mea. Cei de la Cobalcescu au "studiat" problema si dupa ce i-au schimbat toba surpriza....face la fel. Eu m-am obisnuit cu sunetul asta, care nici nu se aude daca ai radioul deschis.
Posted 06 December 2011 - 08:46 PM
Si eu am auzit un fel de ziuit care poate fi asemanat cu un fluierat (sunete de frecvente inalte). Motor diesel 110CP. Vine de undeva din zona bateriei. Am remarcat doar dupa 200km facuti cand am lasat masina sa se incalzeasca la relanti intr-o padure unde era liniste deplina.
Am trimis prin cineva la service si cica asa ar fi normal: e de la o pompa care creaza presiune pe admisia de aer in motor. Dubioasa implementare au facut astia de la Dacia :|
Am trimis prin cineva la service si cica asa ar fi normal: e de la o pompa care creaza presiune pe admisia de aer in motor. Dubioasa implementare au facut astia de la Dacia :|
by VAVA
Posted 06 December 2011 - 09:14 PM
si eu care credeam ca e de la servo. :lol:
Duster 1.5dci 110CP 4x4 Laureate
Posted 11 December 2011 - 02:42 PM
masiu said:
si eu care credeam ca e de la servo. :lol:
Posted 14 December 2011 - 05:55 PM
azi am fost la service sa iau contractul de leasing si am intrebat de acel suerat au spus ca este de la pompa servo scoate acel sunet pentru ca este electrica si nu hidraulica ca la benzina
Posted 14 December 2011 - 10:07 PM
Constat ca deja puteti muta topicul la benzina vs dizel :o
Duster , Benzina 4x2 16Volti
Posted 15 December 2011 - 05:05 PM
caramba said:
azi am fost la service sa iau contractul de leasing si am intrebat de acel suerat au spus ca este de la pompa servo scoate acel sunet pentru ca este electrica si nu hidraulica ca la benzina
Posted 29 February 2012 - 06:58 PM
eu aud si am auzit, de cand am luat masina, un fluierat (si nu e tiuitul de la GEP) din cate-mi dau eu seama vine de undeva de sub masina... si as zice eu ca e un fluierat de rulment (de pe la cardan)
Dacia DUSTER Laureate 1,5 DCI 4x4 Gris Basalte
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Parteneri |
||||||||
| www.dacia-club.eu | ||||||||