Sign in to follow this  
Followers 0
masiu

Trepidatie motor 1.5dci 110 CP 4x4

5 posts in this topic

Ieri am facut prima iesire in afara orasului pana la Balea Lac (nu va recomand Vidraru-Balea datorita drumului foarte prost) si la intoarcere spre Bucuresti am constatat ca la turatii constante intre 2000 si 2250 ture pe treapta a patra si a cincea se simte un tremurat sau mai bine zis o trepidatie in pedala, sacun si schimbator de parca nu se alimenteaza (parca merge in suturi). Daca scad sau cresc turatia dispare. Ma gandesc sa nu fie de la turbina? La ce turatie se deschide turbina? Sa fie de la injectoare? (turometul nu da semne de oscilatii nici macar pe loc la 2000-2250 de turatii). Specific ca am doar 1100 de km.

A mai sesizat cineva problema asta?

 

Multumesc,

Share this post


Link to post
Share on other sites

In primul rand drumul Vidraru-Bilea este execrabil de mult timp(anul acesta s-a anulat etapa de raliu Argesul tocmai din acest motiv) si eu acum cativa ani (4-5 parca) am preferat sa ajung la Bilea prin Talmaciu-Avrig (V Oltului) cu ocol de ~ 100 de Km si sa nu rup masina , mai ales ca atunci aveam doar o SuperNova cu roti micute...micute.Trepidatiile daca sunt intr-adevar reale este bine sa mergi pe la service . Safturi si dat cu parerea pe [u][color="#008000"][url="http://www.forumduster.ro/"]forum[/url][/color][/u] nu prea o sa rezolve problema. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

La mine trepideaza la aprox. 3100-3250 de ture, in frana de motor, dar face asa din prima zi.

Cei de la service au zis ca nu are nimic, ca e nu stiu ce rezonanta fix la turatia aia. Intre timp m-am invatat cu ea, dar tot "o simt".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut

Am si eu aceeasi problema cu trepidatia intre 2000 si 2500 dar in treptele 2 3 4 5. am fost la service frumos si miau schimbat filtrul de benzina pe bani bineinteles chiar daka in urma cu o luna in care am parcurs 1000 km mi-a fost schimbat la revizie. a mers mai bine masina aprox 2000 km akum simt dinou acel tremurat dar doar in treapta 4 si 5 si uneori nu tot timpul. Dak are cineva vreo solutie rog sa zica si la noi k nu i prea frumos sa tremuri pe scaun kand tre sa mergi mai incet.

 

 

Va multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, ati gasit solutia la problema voastra? eu am un diesel care face acelasi lucru, si nu stiu ce sa-i fac.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.