pruneaca

Probleme arcuri/ amortizoare

6 posts in this topic

Va rog frumos sa mi dati un  sfat . In timpul cand sofez masina pere inclinata pe partea soferului ce poate fi ??Si daca a si vrea sa schimb arcurile si amortiazoarele ce inlocuitori mai buni decat (Dacia Renault) ai masini a ti putea sa mi recomandati ! Cu multumiri Dan !

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cate kile ai?

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

@pruneaca vad ca ai PH1, cati km ai parcurs cu masina? ai luat-o de noua, sau a fost masina de firma inainte (a carat mult la viata ei)?

Arcurile de fabrica intr-adevar se lasa in timp, insa nu stiu daca se lasa chiar atat de tare incat sa sesizezi inclinarea de la volan... amortizoarele trebuie verificate (daca au scurgeri sunt pe duca, insa exista tester de tarie al amortizoarelor cam la orice stand ITP cu pretentii).

Pentru alternative de suspensie after-market exista o multitudine de solutii, inclusiv kituri cu inaltare respectiv arcuri mai tari care nu se lasa atat de tare chiar daca incarci masina. Dar trebuie sa specifici daca vrei sa pastrezi garda la sol, sau sa inalti putin masina, ca sa stie colegii la ce anume sa iti ofere feedback :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc frumos,nu tin neaparat sa mi pun kit de inaltare  dar a si vrea sa

mi cumpar niste amortizoare si arcuri mult mai bune si fiabile decat cele originale asa ca astept si eu niste sfaturi de la cunoscatori ...ce firma/brand.. bineinteles after market ! Cu multumiri Daniel !

Edited by pruneaca

Share this post


Link to post
Share on other sites

Masina cred ca a fost de firma ...am luat o de la Pitesti si a fost in leasing ....cred ca si km au fost" modificati."... dar asta este alta poveste ...am fost la o testare de amortizoare si mi s a zis ca sunt cam duse asa ca m am hotarat sa pun si amortizoare si arcuri noi si va mai rog sa mi spune ti ce piese mai trebuiesc pentru montarea amortizoarelor si arcurilor ...Multumesc frumos !!

Edited by pruneaca

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si inca ceva pe bord ...cand am cumparat o in februarie avea 59000km dar la ITP mi  s a spus ca avea mai multi si ar fi fost umblata...asta este cand mergi pe incredere ..noxele au iesit perfect motorul trge ..dar nu asa precum a si fi vrut ...,am schimbat distributia  acesorii kit,placutele de frana si ca sa fiu impacat de aceea vreau sa schimb amortizoare ,arcurile si ce mai terbuie avnd in vedere ca amortizoarele sunt uzate ...

.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.