Sari la conținut

Cum poti cumpara un Duster 4x4 , diesel, la mai putin de 7000 EUR!


Postări Recomandate

Pare intretinuta pe partea de rulare, amortizoarele par Ironman, si destul de noi dupa lipsa ruginii. :) Cauciucurile nu par uzate, iar masinile de firma au reviziile la zi (acum nu stim si ce mic schumacher a fost sofer pe ea :)). Pare si revopsita dupa lipsa 4wd si dci de pe haion.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 17
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pare intretinuta pe partea de rulare, amortizoarele par Ironman, si destul de noi dupa lipsa ruginii.  Cauciucurile nu par uzate, iar masinile de firma au reviziile la zi (acum nu stim si ce mic schum

Posted Images

Este buna pentru ce am scris mai sus, eu, nevasta plimbare eventual ca a doua masina sau cu putin noroc cu inca 1000-1500 iei una ''intreaga''.Dealerii ok reparara tot pe la ele, le revopsesc si ofera garantie dar nu toti, daca va uitati pe olx gasiti si ''cazane''.Mie mi-ar placea, as baga acolo tot, scule, echipamente, cort, gratar, saci de dormit, bidon apa, canistra combustibil doar sa te urci si sa pleci la drum :) dar as da doar 5000 euro .

Editat de Caphonne
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intr-unul din anunturi este un talon - tipul modelului trecut acolo este SD RTG409, la Duster standard M1 e SD HSDC5. Deci nu stiu cum e cu referinta omologarii de tip in acest caz, trebuie intrebat la RAR. Observati in talon si masa max admisa, plus textul - deci... masinile astea o avut de carat nu gluma... :)

Cel mai probabil majoritatea sunt din flota Petrom. Unele am vazut ca au amortizoare stock cu arcuri H&R.

Mi se pare ca prietenii de la Duster Hobby Racing si-au luat de-astea, pentru a le folosi la competitii. Dar cred ca le pastreaza ca N1 nu cred ca le re-convertesc. O sa ii mai intreb la Ibanesti :)

Capture.PNG.814f34da9dd7cf42bc466dbd2ef50468.PNG

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mda, foarte probabil sunt modificate direct la Romturingia, ca panourile alea par turnate si seamana cu suprastructurile de pe papuc :D

Omologarea e probabil facuta doar pt RO, de-asta nota aia de interdictie la vanzare sau inmatriculare in afata tarii.

Oricum deja daca il iei la 6500 E + modificari, umblatura, etc... eu zic ca la 7500 E deja ar tebui sa gasesti un Duster M1 relativ decent (poate nu Diesel, poate nu cu dotari full, da' noa). Era unul de-asta N1 pe la 5600 E negociabil... da' sa il tii autoutilitara N1 ai iesi mai scump la costuri de operare - impozit, RCA, rovinieta, ITP musai in fiecare an (plus ca e mai greu de revandut).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cam asa e, mai bine ajuti un coleg sa scape de PH1 si sa treaca la altcveva decat cu ''marii dealeri'' care isi mai pun si ei destui bani peste.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ajutatul asta pe bani nu prea merge :-) , eu inca mai cred ca un Duster VAN convertit de la N1 la M1 e mai avantajos la pret si il gasesc la mai putini km decat un Duster normal din acelasi an, am exemplu concret iar diferenta este de vreo 3000 EUR aproxmiativ. Stiu e putina bataie de cap, insa pare sa merite efortul.

 

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Fizic cu siguranta se poate. Au fost si sunt facute la noi Sh mult mai sifonate aduse din vest, strinse cu farasul.

Bineinteles depinde de costuri.

Din pacate e greu de crezut ca de descurci in hatisul codurilor pieselor fara acel program cu codurile disponibil doar la Dacia Service. Chiar daca te-ai descurca n-ai avea preturi.

Io as sugera sa gasesti in binevoitor exact la firma care a facut modificarile in privinta posibilitatilor de reconversie si a modalitatilor sub care au fost facute modificariel.

Daca ai OK-ul teoretic de aici at trebui cautate piesele necesare reconversiei. Vazute costurile si posibilitatile respective sursele de aprovizionare: piese stoc sau dezmembrari. Cele stoc la insumare s-at putea sa prezinte o suma frumusica.

Abia dupa poti face o evaluare a rentabilitatii operatiei. Daca ai capital si merita,  reconvertit 2-3 buc cel mai reusit in garaj restul in tirg.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...