Sari la conținut

Porcu' Exploratoru'


Postări Recomandate

Pentru zomotul de la ornamentele de la parbriz va recomand sa le desfaceti si sa polizati bine zona de contact cu parbrizul, iar la montaj sa fiti atenti sa fie distantate de parbriz. 

Pentru insonorizarea usilor recomand ceva bituminos adeziv pe panoul metalic si o pasla autoadeziva pe plastic (era un user pe forumul de dacia care vindea ce trebuie, ca sa nu cumparati pasla de canapele ;) ).

Pentru greutate redusa recomand pasla autoadeziva si tabla rigidizata pe alocuri cu material bituminos (in zonele unde pare ca poate vibra usor). Puteti pune si integral pentru a fi siguri. 

Daca nu faceti si peretele de foc (acolo trebuie facut integral), castigul e mai mic.

Pe sub mocheta atentie mare la grosimea materialului adaugat (recomand max 1 cm), altfel nu se mai aseaza cum trebuie.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 85
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si....porcu' a venit! Prima poza in fata reprezentei. Mai multe poze o sa pun in zilele urmatoare, sa vad pe ce coclauri o duc  Super mega incantat!

Din nou s-au adaugat poze noi  https://photos.app.goo.gl/FDUD08WGtlyD7rqz1 . Insonorizarea cu STP e gata (portierel capota, podea, plafon). O impresie generala: sunetul boxelor s-a imbunata

Salutare, Desi mi-am facut contul acum 1 an, abia acum m-am hotarat sa imi iau Duster. Trebuie doar sa mai scot o foaie de la primarie si sa dau avans 5%. Varianta care va fi comandata sapta

Posted Images

Am acelasi scartait ca de polistiren. La mine se aude pe stanga. Le-am dat jos, am zis ca nu erau bine prinse, dar cam atat pot ele sa faca. Eu tind sa cred ca nu e numai de la plastic, e o combinatie si cu aripa, care are o bucata de burete rigid. Se vede cand deschizi usa. Caut si eu o rezolvare. Daca gasesc va comunic.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu m-am obijnuit cu el (la mine face din prima zi gat pe stg.)... si pana la urma tot e bine,cel putin la Duster il ai din primii km,e ceva normal,il au toti posesori de Dustere,deci cel putin sti o chestie,e mai nasol sa dai 25-30 de mii de coco pe o masina cu pretentii si pe la 30-40 de mii sa-ti apara greieri prin bord! ;)
 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si...am inceput cu insonorizarea cu STP Antirust Silver de unde era mai usor: portbagaj - Poze - Google Photos

Acum ca am dat vestile bune, sa le zic si pe alea mai putin bune: nu stiu cum dau jos plasticele din stanga si din dreapta portbagajului. Am scos suruburile, 4 in total, dar am decis sa mai caut putin inainte sa le fortez, sa trag de ele. Plus ca daca le dau jos, cade si o bucata din plafon. Estimez ca imi ia o zi intreaga sa fac plafonul si carenajele din spate, asa ca o sa imi rezerv ziua de sambata pentru asta :) 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu se rup, am desfacut plasticele din portbagaj de cel putin 4 ori pana acum...

Plafonul nu trebuie sa cada daca are toate clipsurile chiar daca desfaci plasticele.

Pentru a le scoate dupa ce ai desfacut suruburile de pe laterale, mai trebuie desfacute unele de pe langa centuri, pentru ca e vorba de aceasi bucata de plastic. Pe urma desfaci chederul portbagajului si chederele de la usile spate. Apoi te apuci sa tragi din partea de sus de plasticele din dreptul montantilor C (adica ultimii). Pentru partea din mijloc daca ai desfacut toate suruburile si ai scos si plasticele de la montanti, nu ar trebui sa ai probleme sa le declipsezi. In schimb pentru plasticul mare de jos trebuie sa desfaci cu un torx "suruburile" in care se fixeaza bancheta in pozitie verticala, sa scoti polistirenul de pe langa roata de rezerva si sa tragi responsabil.

Sub plastice, peste STP iti recomand sa pui si pasla adeziva (nu din cea pentru canapele), altfel nu o sa ai o imbunatatire suficienta.

Sa ai spor la lucru.

Editat de cristic1982
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...