Sari la conținut

Protectie Anti-Rugina Pentru Tobe


Postări Recomandate

Evacuarea este cosumabil, ca-i mai lungim noi viata cu cateva luni este altceva, de cazut tot cade.Eu am analizat un esapament folosit de pe un Logan (doream sa incerc ceva la Feroza) teava si toba nu aratau rau dupa cativa ani, problema era unde se imbina teava cu toba, acolo a aparut rugina si gaura.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 weeks later...


Pana la urma am cumparat de la Bucur Obor o cutie de vopsea care rezista la temperaturi inalte (cred ca 600 grade scrie pe ea, daca tin bine minte). 
Am vopsit cu pensula. 
Dupa ce s-a uscat un pic, am dat cu un spray cu Zinc, tot asa, pentru temperaturi inalte, luat de la LIDL. Mai cumparasem si un lac, tot de la Lidl, dar nu l-am mai folosit, ca era negru, nu era gri, ar fi fost ciudat... Oricum, nu cred ca era cazul si de lac, e suficienta cat de cat vopseaua. 
Sunt convins ca nu se vor intampla minuni - dar macar sa nu inceapa sa rugineasca tobele de la exterior spre interior. In urma cu multi ani faceam doar drumuri lungi la care tobele apucau sa se incinga bine. Acum insa merg mult si in oras, drumuri mai scurte, ceea ce scurteaza durata de viata a tobelor. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@TheVolverine - de ce zici asta? Si tobele de Diesel ma astept sa se incalzeasca destul de tare, mai ales cand intra curatarea DPF. Diferente mari de temperatura = condens = coroziune. Plus ca gazele de ardere (cand condenseaza) sunt ceva mai acide, deci coroziune accelerata from the inside out (apropo, de-asta la GPL e si mai amplificat fenomenul).

Sau imi scapa ceva?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Iti fac foto la Alfa sau Opel sa vezi cum arata toba la exterior dupa aproape 19 ani,in comparatie cu Duster din Mai 2016!!!Din interior la diesel nu are cum sa afecteze condensul,in schimb la benzinare da.
 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 year later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


×
×
  • Creează nouă...