silviuthomas

Duster Black Touch 4×4 1.5 Dci

21 posts in this topic

Ziua bună!

Numele meu este Silviu Toma, am 33 de ani şi sunt născut în Sinaia.

Incepând cu data de 05.04.2017 (termen estimat de livrare), intru în rândurile voastre cu un Duster Black Touch 4x4 1.5 dci.

Am ales un producător autohton, întrucât sunt plăcut impresionat de fiabilitate, de costul redus al întreținerii cât şi de prețul de achiziție care în momentul de față este relativ mic față de orice alt autovehicul cu tracțiune integrală.

Lucrez ca Driver Trainer din anul 2008 pentru un producator german de maşini, motiv pentru care dacă pot ajuta cumva comunitatea forumduster, sunt disponibil oricând pentru orice întrebări legate de ce înseamnă meseria mea (poziție la volan, risk management, frânări, driving physics, cercul lui khamm, samd)

Pentru a aduce un plus părții estetice dar şi celei tehnice, am comandat anvelope BF Goodrich AT 225/70/16 KO2 pe care le voi monta pe jantele cu care vine maşina, suspensie Bilstein +5cm cu arcuri H&R, kit coborâre motor pentru a compensa liftul maşinii, diferențial autoblocant atât pentru față cât şi pentru spate. Totodată voi modifica şi puterea maşinii apelând nu la un powerbox ci la un soft nou.

Imediat ce ajunge maşina voi face poze şi vă voi ţine la curent cu toate modificările pe care le voi face şi bineînțeles cu micile probleme care vor apărea pe parcurs.

Voi posta şi în secțiunea bazar toate componentele pe care le voi da jos de pe maşină (anvelope,suspensie completă, blocant spate), acestea fiind noi, poate există colegi de pe [u][color="#008000"][url="http://www.forumduster.ro/"]forum[/url][/color][/u] care vor avea nevoie.

 

Mulțumesc!

Să aveți o zi faină!

 

 

7 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

vezi ce faci cu garantia

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ silviuthomas - Bun venit in club ! Eu sunt interesat de amortizoare, vreau sa pun Bilstein pe spate...stii ceva coduri...sa nu cumpar altceva

care nu se pupa cu Duster. Mersi

Edited by costelandrei20
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

vezi ce faci cu garantia

 

Toate componentele ce vor fi montate, beneficiaza de garanție. Referitor la garanția maşinii am luat în considerare toate aspectele si mi le asum.

Mulțumesc!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Singura problema de garantie care ar putea aparea este cea a motorului, din cauze de soft; suspensiile nu cred ca afecteaza, sunt mai multi care au beneficiat de garantie la diverse componente chiar daca nu au avut suspensii stock.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.