Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 44
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa 6 luni de condus Dusterul sunt foarte multumit de masina. Cu 14700 euo am luat o masina noua cu destul de multe dotari si tractiune 4x4.   1. Plusuri: -Motor 1.6 benzina pe o masin

Pe scurt, sunt foarte multumit de Duster, dupa aproape 5 luni de cand il am. Este vorba de un PH1 1.5dci 110 cp, 2012, cumparat sh la aproximativ 100.000 km. E adevarat cu nu are rost sa il comparam c

Neplacerile tale pot fi adevarate. Parerea mea este ca, Dusterul si Dacia nu sunt model sau marca recomandate pentru personalitatea si obiceiurile tale de condus. Orienteaza-te spre o berlina si alta

Nu e un sondaj de opinie. Cel putin dpmdv. Nu castig absolut nimic de aici (daca cineva imi poate demonstra contrariul, il despagubesc bucuros). Eu imi castig existenta ca sofer, si imi e suficient. Am deschis acest topic, din pura curiozitate, pentru ca am vazut in unele topicuri, cum ca unii ar avea probleme inca din primele mii de KM. Eu initial as fi vrut un Stepway, sa fiu sincer. Am luat totusi un Duster, la insistentele unui prieten care imi argumenta puternic avantajele 4x4. De moment, la 7000 de KM , sint foarte incantat de Duster, desi a costat aproape cu 30% mai mult, insa tare as vrea sa stiu la ce sa ma astept pe viitor. Nu de alta, dar daca ai probleme cu o masina, inca de la inceput, nu e OK! Voiam pe aceasta cale sa aflu de la posesori, care sint parerile lor, fara a fi nevoit sa trec prin ciur intregul .

 

Condu linistit nu cu gandul la ce probleme ar putea sa apara sau ce probleme a avut vecinul de bloc care a schimbat uleiul la nea Gica, nu va inteleg cumparati o masina noua dupa care sunteti stresati ca ar putea aparea o problema care a avut-o x acum cativa ani.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea (pe care o spun tuturor) este ca fiecare ar trebui sa-si ia masina pt.necesitatile sale. Daca ai luat-o doar pt.asfalt, mereu te vei gandi daca cei 30% in plus se justifica. Cum ai iesit de pe asfalt, avantajele unui 4x4 vor intrece lejer cei 30% si te vei felicita pt.alegerea facuta. Cele mai mari probleme sunt cauzate de modul de conducere in off-road. Daca dai in el "ca surdu'-n cantec" o sa apara si probleme (Dusterul nu este totusi tanc).

Eu in aproape 4 ani nu am schimbat decat 2 bucsi cauciuc bara stabilizatoare si o bieleta antiruliu, toate pe garantie. Tot in garantie am mai avut o problema cu AC (por in radiator si am pierdut agentul termic).

Concluzia: f.multumit!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am masina din profil de 3-4 ani. merge foarte bine. Am marait initial la finisajele interioare de "lux" si la alte aspecte unde producatorul s-a cacat pe el, dar pe urma nu le-am mai bagat in seama, mai ales la prima iarna cand am mers cu 4x4 sau cand am tras rulota, care este mare, fara nici o problema. Cum se zice, "super multumit de masina", facute reviziile cum scrie la caietel, la service autorizat bun.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

"Cat De Multumit Esti De Duster-Ul Tau?" cum aminteau si colegii, de obicei ma intreaba chestia asta oamenii care NU au (inca) Duster.

Doar ca sa adaug si aici "my 2 cents" pot sa zic ca:

- Pana acuma sunt multumit insa e devreme (1.5 ani si 30 mii km)

- Pare sa fie ieftin de intretinut si reparat, iar modificarile

- Daca nu ai nevoie de 4x4 des, sau de garda chiar asa de inalta la sol, merita luat un turism (consum mai decent, confort mai bun la drum lung)

- La 18 mii + cat e unul full ai si alte optiuni (mai ales la turisme)

- In comparatie cu orice alt cross-over SUV as alege si acuma tot Duster (fie nou sau rulat, atata timp cat e comparat cu alt model similar, cu varsta / rulaj similar)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...