Sari la conținut

07.01.2017 Sambata - Mica Iesire Din Bucuresti - Zona Caldarusani - Promeneala & Zapada & Peisaje


Postări Recomandate

Salutare,

 

Avand in vedere ca Vineri se pare ca o sa ninga... am hotarat sa fac o iesire Dusterista! in Nordul Bucurestiului pe traseul meu favorit de promeneala. Traseul are cam 90km dus intors din Bucuresti si ma gandesc ca e o idee buna sa se bucure si altii Dusteristi de el. pana acum toti care i-am plimbat pe el au avut numai complimente.

 

Detalii despre plecare 07.01.2017 - ora si locul de intalnire se pot obtine pe mesaj privat (*ca sa pot tine evidenta).

 

Drum traseu:

Este un traseu soft si usor - mers pe camp, prin padure, pe marginea lacurilor.

 

Scop deplasare:

Fun Soft-offroad, zapada, admirat peisaje, imbunatatit traseul presonal de relaxare 4x4 (*sunt 3 zone de drum pe care nu le stiu decat indirect).

 

Timp de deplasare:

4 ore max din Bucuresti

Opriri pe marginea raului, lacurilor si padurii.

 

Puncte forte ale traseului:

Admirat fauna: caprioare, fazani, iepuri (acum albi) etc.

Admirat paduri si lacuri sau Paduri oglindite in lacuri

2 Manastiri daca sunt doritori

 

Zonele De Explorare necunoscute inca (*harti atasate):

Zona Runcu - trecerea prin padure B este oarecum necunoscuta pt mine. C avea ceva sleauri

Zona padurea Branzeasca - Daca nu reusim sa intram trecem pe langa ea. O stiu o padure uscata

Zona Grecii de jos - scopul e sa ajungel la raul Ialomita. Zona B nu o cunosc

* Daca cunoaste cineva aceste zone poate sa scrie aici un sfat. Restul traseelor frumoase din zona Caldarusani le stiu eu.

 

Necesar de "expeditie":

Statie CB preferabil

Lopata de zapada

O sufa

Apa/Suc si ce va e necesar pt 4 ore.

post-4805-0-21559100-1483535961_thumb.jpg

post-4805-0-83913100-1483535963_thumb.jpg

post-4805-0-28970900-1483535966_thumb.jpg

Editat de Cain
  • Like 2
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 19
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare - am revenit cu imaginile (*topicul vechi rog frumos sa fie sters)   Am reusit sa iesim cu putina inima in dinti dupa panica TV... si a fost super fun ... pozele vorbesc de la sine cum ara

Salutare,   Avand in vedere ca Vineri se pare ca o sa ninga... am hotarat sa fac o iesire Dusterista! in Nordul Bucurestiului pe traseul meu favorit de promeneala. Traseul are cam 90km dus intors di

Le-am merguit.

Posted Images

1. Daca vrei sa vina lume, ar fi bine sa pui publice data si locul intalnirii

2. Trebuie verificat daca traseele nu se suprapun peste zone protejate (acum un an eu am patit un incident destul de neplacut, dar din fericire doar ni s-a atras atentia... amenda insa era de la 4000 lei in sus daca chiar avea ceva cu noi)

  • Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Detalii despre plecare 07.01.2017 - ora si locul de intalnire se pot obtine pe mesaj privat.

 

Aici esti tare, anunti iesirea pentru toata lumea dar locul si ora il spui in privat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hmmm :) - am trecut mesaj privat ca sa vad cine vine si sa pot tine legatura direct. Nu e un eveniment 4x4 pur :) e o promeneala pt peisaje.

Legat de zone protejate, greu de zis. Nu am vazut semne sau indicatoare si nu ma deranjaza sa ocolesc la cele 3 zone mai noi pt mine. Restul le stiu bine.

Dtel - Tu esti destul de familiar cu zone restictionate banuiesc - ai idee de restrictii/cum sunt marcate sau cum se pot deduce?

Editat de Cain
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din ce vad pe maps partea cu Runcu nu prezinta probleme de acces/zone protejate, drum de pamant ajunge undeva pe langa autostrada, ma rog imaginile de pe street wiew sunt de pe vremea cand nu era autostrada :)

Padurea Branzeasca, intre punctele la intrarea dinspre punctul C vad o bariera deci....putem incerca 200-A-B camp pana la marginea padurii.

Pe 23 im sus dupa cimitir spre Ialomita nu a mers street wiew deci este un drum comunal daca era vara erai bastinasi la scaldat dar fiind frig nu cfred ca avem probleme, pare interesant.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Runcu e un satulet mic fantoma/idilic cu vile interesante. Terecerea aia am descoperit-o Sambata trecuta dar deja intrasem pe partea cealalta si nu aavea sens sa ma introc spre Bucuresti. In rest m-am mai bagat pe lateral pe marginea padurii intre C si E. A fost fun sa ma strecor pintre copaci pe urmele altora.

Legat de padurea Barzeasca, sper sa fie intrare, daca nu vedem la fata locului.

Restul ar trebui sa fie accesibile, ma refer la Raul Ialomita si apoi zona Caldarusani.

Cea mai frumoasa e zona Caldarusani pe unde am facut si pozele atasate :) ala e chiar locul meu favorit si e un islaz.

Parca ea e cea care apare in arii protejate insa noi mergem acolo doar pe drum agricol :)

 

Edit - Dtel am atasat intregul traseu - pe cat poate fii de inteligibil

post-4805-0-20285400-1483545852_thumb.jpg

Editat de Cain
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



  • Susține forumul

    Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

    și vei susține forumul.

    Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

    De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

  • Inregistrare/Autentificare

    Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

  • ForumDuster.ro pe Facebook

  • Topicuri

  • Postări

    • Eu am cerut.o la predarea masinii.E o hârtie A4.
    • Intervalele si ce se schimba/verifica la revizii exista in fisa de intretinere pe care o primesti la cumparare. Cred ca poti sa ceri o fisa de la dealer inainte.
    • Pentru ca in curand se va face un an de cand ma dau cu Portocala Turbata, mi s-a parut momentul potrivit sa postez o statistica pentru pasionati.  Si avem asa: RCA pe un an B8, "decat" 1022 lei, CASCO 548 euro (2740 lei), ambele la Omniasig. In anul care a trecut am ars dupa bonurile de benzina 1406,25 litri de zeama de dinozaur, la un cost modic de 9979,66 lei. Raportat la cei 16900 km parcursi rezulta un consum mediu anual de 8,32 la suta de kilometri parcursi. Mi se pare decent, raportat la puterea motorului si la aerodinamica tip caramida. Dupa cum am mai spus, in momentele respective, comportamentul masinii in afara asfaltului e mai mult decat onorabil si stiu sigur ca poate mult mai mult decat sunt eu capabil sa cer de la ea. Motorul mi se pare in continuare cireasa de pe tort, silentios, rafinat, iar felul in care trage in sarcina este incredibil. Scaunele, chestia care mi s-a parut cel mai aiurea dupa ce am luat masina si imi amintesc ca la primul drum lung ma durea groaznic genunchiul drept si spatarul scaunului parea ca in loc sa ma sustina ma impunge... Din fericire ne-am impacat exact la timp pentru tura pe care am facut-o 6 luni mai tarziu prin Europa, in care n-am avut probleme nici dupa 600 km condusi intr-o zi. Despre comportamentul transmisiei integrale a masinii in off-road pot doar sa spun ca mi sa parut mai mult decat capabila pentru ce am cerut eu de la ea. Adica indiferent de coclaurile, dealurile sau noroaiele in care am bagat-o, a fost in stare sa ma scoata fara prea mare deranj ... Nemultumiri dupa un an, sunt putine, iar cele care sunt se leaga de comportamentul timoneriei, ambreiajului, transmisiei, (nu m-am prins inca care din cele trei e de vina) in situatii de condus "sportiv" cu schimbari rapide si agresive de trepte. Am avut o perioada destul de lunga dupa cumparare, cand mi se parea ca nu mai stiu sa conduc si aproape fiecare schimb de treapta era insotit de o smucitura!  Dupa multa lectura on-line am inteles ca nu sunt chiar prostul clasei la condus si ca mai sunt si altii care experimenteaza aceeasi problema!  Pana la urma am inteles cum "vrea" Dusterica sa fie condus si am facut pace! Iar acum ma bucur de el in fiecare zi chiar si in aglomeratia nebuna a Bucurestiului.
    • Salut. Știe cineva să îmi spună unde găsesc intervalul de revizii în garanție și ce anume se face? Am descarcat manualul dar nu am găsit ce caut. Încerc să îmi dau seama dacă e mai convenabil cu rate și totul inclus 5 ani.
×
×
  • Creează nouă...