Foarte proasta insonorizare la modelul 4x4 1.5 dci pret de lista 16.700 e tva inclus.
Insonorizarea habitaclului
Started By
duster04
, Apr 27 2011 09:55 PM
6 replies to this topic
Posted 27 April 2011 - 09:55 PM
Posted 28 April 2011 - 07:56 AM
Ok si ce ai de gand sa faci? Ai vreo propunere?
forumduster.ro - pt pasionatii Dacia Duster
Posted 28 April 2011 - 08:15 AM
Nu, dar important e sa vada altii cat a dat:D
Daca vrei iti pot oferi inca o suma cu care sa te lauzi, cea de dupa insonorizare! Dynamat extrem, sa fie mare suma, recomand!
Daca vrei iti pot oferi inca o suma cu care sa te lauzi, cea de dupa insonorizare! Dynamat extrem, sa fie mare suma, recomand!
4x2=16 v
Posted 28 April 2011 - 08:45 AM
dalex said:
Nu, dar important e sa vada altii cat a dat:D
Nu este vorba de lauda este prezentarea calitatii romanesti la acea suma de bani care nu se aduna din 5 salarii medii.
o sa fac ceva ca sa remediez problema pe care inginerii Dacia nu au observat-o dar dupa iesirea din garantie ca macar garantie sa am la banii astia!
Posted 28 April 2011 - 08:52 AM
Sper ca ai perceput mesajul ca o gluma.
Daca vrei insonorizare poti apela la mai multe metode, mai scumpe sau mai ieftine. Totusi, tu nu ai facut un test drive? Masina testata nu trancanea? Solicita un test drive acum si fa o comparatie, daca la tine sunetele sunt mai pronuntate atunci esti indreptatit sa faci o sesizare.
Daca vrei insonorizare poti apela la mai multe metode, mai scumpe sau mai ieftine. Totusi, tu nu ai facut un test drive? Masina testata nu trancanea? Solicita un test drive acum si fa o comparatie, daca la tine sunetele sunt mai pronuntate atunci esti indreptatit sa faci o sesizare.
4x2=16 v
Posted 28 April 2011 - 09:41 AM
nu m-am suparat, am inteles aspectul dar mi se pare dezamagitor.
Posted 13 May 2011 - 04:04 PM
dalex said:
Sper ca ai perceput mesajul ca o gluma.
Daca vrei insonorizare poti apela la mai multe metode, mai scumpe sau mai ieftine.
Daca vrei insonorizare poti apela la mai multe metode, mai scumpe sau mai ieftine.
1. Ai exemple de astfel d emetode si preturile aferente?
2. Se pierde garantia daca insonorizezi folosind metodele astea?
Ady
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Parteneri |
||||||||
| www.dacia-club.eu | ||||||||