Sari la conținut

Anvelope All-Season Recomandari


Postări Recomandate

Multumesc pentru recomandari. Din pacate bugetul meu este destul de limitat asa ca momentan o sa raman la cele 2 anvelope specificate mai sus. Poate de sarbatori sa prind o reducere si sa achizitionez inca 2 de acelas fel.

Ca idee actualele anvelope inca mai merg, am reusit performanta sa tractez intr-o rampa destul de acentuata, pe iarba uda, un papuc incarcat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Recomadarea mea, daca ai 4x4, ar fi sa le schimbi toate 4 deodată.

... si sa le iei si pe alealalte 2 pt spate exact de tipul celor pe care le-ai luat pe cele 2 pt fata...

Eu nu inteleg eufioria asta cu BFGurile cand nu faci offroad cel putin odata pr saptamana, sunt de acord ca arata bine pe masina si isi fac treaba bine in afara astfaltului, insa nu sunt nici anvelope

Testberichte.de le acorda calificativul de "gut" cu o nota medie de 1,8 pe o scara de la 1 la 6 (1 = maxim 6=minim). Autobild Allrad zice ca sunt "recomandabile" . Printre punctele slabe enumerate sunt acvapalanarea la viteza mai mica comparativ cu alte anvelope, comportamentul pe sosea umeda..

50 mii km este durata medie de viata la anevlope. Cam asa se bugeteaza din motive de siguranta, consumul de anvelope la flote.

Cum le percepe fiecare este o senzatie subiectiva, ce tine si de cat de mult si cum merge fiecare cu masina si pe ce pune pret. Pentru mine comportamentul pe sosea umeda, la ce viteza apare riscul de acvaplanare, distanta de franare pe umed/zapada, tractiunea pe zapada sunt mai importante decat zgomotul, comportamentul pe asfalt uscat. Este foarte posibil ca la 10 mii km pe an,l sa fii multumit de ele.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@mustermann multumesc pentru recomandare. Daca sunt cel putin la fel de bune ca anvelopele Continental all-season cu care a venit masina din fabrica e o alegere buna.

Cu anvelopele originale am ajuns in locuri in care era greu de crezut ca se poate ajunge cu un Duster. E drept uneori cu ceva lanturi.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Azi am facut primul drum mai lung cu noile anvelope, inca sunt doar 2 la numar, Ploiesti - Cabana Poiana Secuilor si retur. Am fost placut surprins, aderenta buna, zgomot mai mic in habitaclu si consumul a scazut de la 7.4 cu vechile anvelope la 7.1 (daca mai pun inca 2 scade si mai mult consumul ?). Mers normal cu 100 dupa regulament si 70 in localitati. Ca a fost si ceva maruntis in plus nu se pune.

Presiune 2 Bar. Arata totusi cam ciudat pe janta de aliaj, par cam dezumflate...Colegii care au asemenea anvelope ce presiune recomanda ?

Multumesc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...