Jump to content


Parteneri forumduster.ro
- - - - -

Duster Masina Pentru Romani?


 • This topic is locked This topic is locked
91 replies to this topic

#91 Stef13

Stef13

  Duster Member

 • Members
 • 235 posts
 • Duster PH2 Benzina 1.2 TCe 4x4 125cp
 • Localitate:
  NT

Posted 23 December 2016 - 11:36 PM

Tocmai ca am citit cu atentie.
Detaliile tehnice si argumentele economice aduse de @kidu sunt, cel putin pentru mine, mult mai credibile decat teoriile legate de o presupusa conspiratie a francezilor de la Renault impotriva romanilor.

#92 Killer82

Killer82

  Addicted Duster Member

 • Members
 • 963 posts
 • Duster PH2 Benzina 4x4 1.6 16v 105cp
 • Localitate:
  Cluj

Posted 24 December 2016 - 12:38 AM

Da colegu @i96nds, io nu contest ce zici tu... dar totusi... io ma intreb:

Ce treaba are toleranta de 0.1 sau 0.6 cu faptul ca Dusterul pt RO nu are antifonare? Sau mastic pus cum trebuie pe la fetele de usi? Ala de DE are asa ceva? Si nu tot Dorel de la Mioveni le monteaza? Se fac probe cu decibelmetre sau furtune cu presiune si in functie de scurgeri sau zgomot se trimite masina in RO sau in DE? Sau in baza unor comenzi concrete pe coduri de culoare si nivel de echipare, cum explica @kidu ?

Sau daca e masina pt DE il pune pe Dorel sa refaca masticul? Sau o livreaza asa si... o repara la dealer/service in DE, daca cumva se plange Herr Proprietarr ca ploua in Das Auto? Cum fac dealtfel pe la noi prin batatura, ma refer.

Intreb de antifonare si apa de ploaie pt ca astea par sa fie bugurile critice la Duster, mai ales in postarea initiala despre "cotetzul cu pureci". Axele cu came sau sau cuzineti de palier, unde chiar conteaza cote d-alea de care zici tu, astea deja is detalii nesemnificative - mai ales daca vinzi masina dupa 5 ani si 100.000 km...

Oricum discutia e cumva similara cu unele avute acum cativa ani cu Megane-ul sedan, care e clar doar pt piata estica, ca nemtii nu cumpara sedan decat premium, in rest combi sau hatch... cati nu au zis ca is cele mai de cacao, cat de prost sa fii sa dai 17.000 coco pe un Renault, facut in Turcia, etc... uite ca si ala are peste 160.000 km in regim de semi-abuz + durere la banana si merge de rupe, schimbat doar consumabile la el... deh... masina pentru estici.
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Sponsori

Esti nou pe forum ? Click aici pt a te inregistra!

Don't speak Romanian? Select your lanugage from top right side! You may want also to register as a member, click here!