Sari la conținut

Reglare Directie


Postări Recomandate

Eu zic ca in cazul tau este diferit de masina stoc intrucat ai schimbat amortizoarele cu unele diferite de cele stoc. De aici toate problemele. Long story short: directia la 4x4 se incepe cu puntea spate si apoi cu cea fata. Si a doua cerinta este sa mergeti la un mecanic care face geometria de mai multi ani. Am descoperit unul la dacoserv preciziei care e meserias . Face directii de 14 ani. Recomand. Restul ca trebuie sa mergi de 100 de iri la reglaj si ca mecanicul trebuie sa testeze masina fiind la volan este...can can.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cancan sau nu... imi scurteaza timpul sa explic prea mult sau sa repet... ce simt la volan :hairy: - prefer sa testaez eu o singura data la final.

Gen: "Eu simt ca mai trage dreapta putin"... "Nu are cum ca pe calculator da bine!"... "Pai si ce facem?", "Hai ca mai fac asta... Acum cum e?"... "Parca mai bine... bla, bla"... etc.

 

PS. Stiu ca e mai greu - dar NU mai pun in viata mea amortizoare de fabrica.... este alta masina cu amortizoarele Mudster, mult superioara la stabilitate si feedback.

Editat de Cain
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O mentiune, tocmai de aia eu am arcuri de fabrica si amortizoare Mudster. Am testat si Mudsterul original si imi place mai mult cum sta la mine, este compromisul perfect pt ce am eu nevoie.

Editat de Cain
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Usor offtipic insa (la Megane) am patit sa traga stanga chiar si cu geometria reglata si cu presiunea verificata (doar la viteze mici de deplasare, la viteze mari nu se simtea)... ei bine, am permutat rotile stanga-dreapta si tragea dreapta!

Deci era de la cauciucuri - loturi diferite, dracu stie - toate erau luate de noi, rulate doar 3 luni... le-am pus pe spate si nu a mai tras de atunci...

Deci sunt multe aspecte la mijloc...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 year later...
  • 5 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


×
×
  • Creează nouă...