Sari la conținut

Bfg Urban Terrain T/a


Postări Recomandate

Cred ca m-am lamurit! Se pare ca BFG Urban Terrain este copilul (putin mai ieftin) lui Michelin Latitude Cross, mai ales ca Michelin este compania mama pentru BFG de ceva vreme.

https://www.norauto....60r16-104h.html

La astea Norauto da greutatea pentru 235/60 la 13,11 kg, ceea ce nu e rau comparativ cu AT-urile mele. Reviewurile sunt bune pentru off si excelente pentru asfalt, deci cred ca voi pune AT-urile la vanzare, ca le irosesc aiurea mergand 90% pe asfalt.

 

Clasa C franare pe umed, ce zici?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 58
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am dat doar un exemplu o asa zis comparatie, e bine sa dam exemple clare cu ce avem fiecare.Eu neavand 4x4 m-am gandit ca nu o sa ajung prin zone cu zapada sau gheata prea des iar daca e sa fie pun la

Nu, pana la urma am luat Nokian Weatherproof SUV.

Scuze, Insa Turbo Dakar sunt MT-uri, am confundat cu AT-urile lor.

Posted Images

Intrebam, eu am clasa A la umed dar pe zapada batatorita ieri m-am dus sanie, caraia abs-ul si nu ma opream ma rog am franat brusc intentionat ca eram pe o straduta.Gumele sunt Michelin CrossClimate.

Editat de Caphonne
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Unu la mana nu putem compara franarea pe asfalt ud cu franarea pe zapada. Spre exemplu putem avea o anvelopa de vara foarte buna, cu clasa A de franare pe ud, dar evident o anvelopa de vara pe zapada....La fel cum o anvelopa de iarna care poate frana bine pe zapada, pe asfalt ud se poate duce "sanie" (spre exemplu celebrele Grantrek SJ6).

 

Doi la mana Michelin CrossClimat nu sunt anvelope de iarna, chiar daca au pe ele muntele cu fulgul.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Comparatiile si clasificarile sunt facute intre toate cauciucurile. In concluzie, cauciucurile facute sa fie pentru ud in primul rand, vor avea A pe ud. Problema e ca nu vor fi la fel de bune ca unele de vara pe uscat sau ca unele de iarna pe zapada. Deasemenea, cauciucurile cu o aderenta excelenta pe uscat, nu vor avea niciodata A la consum, samd. In general, cacuciucurile dedicate SUV-urilor nu prea au cum sa scoata A la nimic, pentru ca sunt ceva mai grele si multe facute sa evolueze macar decent in offroad, asta insemnand un desen ceva mai agresiv. Eu m-am apucat de sapat dupa reviewuri la Michelin Latitude Cross, pentru ca daca se vand AT-urile mi le iau pe alea si desi sunt cauciucuri de vara, multi spun ca sunt excelente pe ud si pe zapada. Asta se intampla probabil din cauza desenului care se straduieste sa dea un comportament decent si in off. Totusi eu le voi folosi doar in afara sezonului rece, avand deja roti dedicate de iarna. CrossClimate sunt foarte asemanatoare cu niste Yokohama pe care le-am avut eu pe un Mercedes mai demult, iar alea era considerate cauciucuri de curse pe ploaie. Oricum nu sunt cauciucuri pentru SUV si nu m-as aventura cu ele prea mult in afara drumurilor asfaltate. Michelin este cunoscut ca face cauciucuri usoare si de calitate f buna, dar care fac galme usor, in caz de lovituri. Latitude e gama pentru SUV si acolo e alta poveste. flancurile fiind mai tapene si evident, greutatea mai mare.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pana nu ma dau cu ele, nu pot spune cu mana pe inima daca merita, dar din review-uri si avand in vedere ca eu nu fac mai mult de 10% offroad, as opta pentru ruda marginal mai scumpa a lui Urban Terrain, adica Michelin Latitude Cross. La bfg sunt in continuare review-uri putine si lipsa greutate proprie.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...