BlaueCorsa

Bfg Urban Terrain T/a

59 posts in this topic

Am doua seturi de jante si anvelope (vara/iarna), dar ma bate gandul sa le folosesc putin altfel:

 

- pe jantele de aliaj, un set de BF Goodrich UrbanTerrain care pot fi folosite si vara, si iarna;

- pe jantele de tabla, un set de Insa Turbo Dakar. Nu are sens sa investesc mai mult pentru ca ies mai mult in offoad cu bicicleta decat cu masina.

 

Din pacate nu prea am gasit review-uri despre primele. Are cineva idee daca sunt OK?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu prea ai cum sa gasesti review-uri sau pareri despre ele, sunt lansate deabia din octombrie 2015. Citind datele lor tehnice, par a fi super ok pentru uz preponderent asfalt, indiferent de anotimp (au muntele cu fulg). Si eu m-am uitat la ele, dar cum nu vroiam un set separat pentru rarele si usoarele mele iesiri in off, am mers pana la urma pe AT-uri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Par un fel de all seson si stii prea bine ca astea nu sunt stralucite nici iarna nici vara. Poate a reusit BFG sa schimbe treaba asta dar eu te sfatuiesc sa astepti review-uri totusi. Cat despre abilitati de offroad, nu cred ca se apropie de AT-uri. Eu m-as interesa foarte bine sa nu dau banii doar pe marca. Personal am doua seturi, de iarna si AT-uri Izzarda si cred ca e cel mai bine asa mai ales daca ai doua seturi de jante. Cand vine iarna schimbi te iarna iar vara cu AT-uri. Acuma numai tu tre sa hotarasti daca ai de gand sa le si folosesti, cati km faci...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc pentru pareri :).

 

Momentan nu cumpar nimic, am Conti-urile din fabrica si inca un set de anvelope de iarna pe jante de tabla. Pe de alta parte, nu stiu daca are sens sa tin vara AT-uri permanent - dupa cum spuneam, iesirile in teren le fac preponderent pe doua roti.

Edited by BlaueCorsa

Share this post


Link to post
Share on other sites

In specificatiile AT-urilor vei vedea precizat cam 70% asfalt sau peste, nu le incurca cu MT-urile. Daca vrei un set doar de off, ia MT, nu are rost sa incalti AT-uri doar in off.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.