Sari la conținut

My Duster - Proiecte Diy


Postări Recomandate

Multumesc,

pentru inchiderea geamurilor cred ca exista module aditionale pentru alarme, care fac acest lucru. Eu nu am in plan sa fac un asemenea modul, deoarece necesita cativa pini de la procesor (pe care i-am consumat pe toti deocamdata), si necesita interventie la instalatia electrica a geamurilor, si eu cu automatizarea mea exact asta am vrut sa evit.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 50
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Partea de alarma este pe cablaj de test in masina din toamna, si merge bine. Mai greu cu timpul, insa am mai facut cate ceva. Am avut si ghinionul sa-mi vina cablajele gresite din China, lucru care m-

Am terminat de montat si conectat led-urile la automatizare, ai am facut in graba si un filmulet de prezentare     Deci, ca descriere a automatizarii in momentul actual: Automatizarea canbus

Primul test cu cornering lights

Posted Images

  • 3 months later...

Gasisem aceasta automatizare doar pe http://www.daciaforum.co.uk/. Te-ai gandit sa si vinzi un astfel de modul? eu as fi interesat in principal de un gadget/automatizare pentru temperatura.

 

Sa fiu sincer s-ar putea sa fac cateva bucati spre vanzare pentru cine e interesat, deoarece am cateva solicitari, si de banii respectivi sa ma pot ocupa de testele pentru incalzire si AC automat, insa trebuie sa le produc, momentan am 2 bucati, cea de pe masina si una pe care lucrez, insa nu cred ca va fi rentabil doar ca afisaj de temperatura, deoarece producand in cantitate mica, maruntisuri cum ar fi cutia, cablajul, mufa cu 24 pini, procesor, duc la un pret destul de mare. Daca se folosesc toate facilitatile, deja se primeste mult mai mult, si ca piese se folosesc doar cateva relee si tranzistoare in plus. O sa incerc sa ma aprovizionez cu piese pentru cateva bucati, sa le produc, si sa fac un calcul cat costa piesele, momentan nici calculul de cost nu l-am facut :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...