CristiZ

Telefon La Care Sa Tina Bateria O Zi Intreaga

23 posts in this topic

Dragi colegi,

 

De ceva vreme ma streseaza telefonul ca tot tre sa am grija lui sa nu raman fara baterie. Am un iphone 5s si il folosesc mult pe date, convorbiri si mai putin bluetooth si raman fara baterie pe la ora 14 maxim :(

 

Va rog o recomandare din experienta voastra ( nu din auzite :) ) pentru un telefon care sa ma tina o zi folosit intens, m. Cred ca 6s plus ar tine da am vazut azi pretul... Nu vreau sa mai am grija si a bateriilor externe pentru ca exact cand am nevoie ori nu le am ori sunt descarcate!

 

Multumesc frumos!

Edited by CristiZ
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu exista smartphone care sa tina o zi la utilizare intensa (cel putin in categoria de smartphone la care bag seama ca te uiti). Nu prea are cum, i-ar trebui o baterie mult prea mare. Asa ca sfatul meu este sa iti iei o baterie externa. Ai putea de exemplu sa iti iei o carcasa cu baterie externa incorporata, ar fi suficient sa iti extinda durata de functionare pana in jur de ora 18:00, daca acum te tine pana la 14:00.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Caterpillar s50, frecat all day long, vorbit 1-2 ore la el, mail tras periodic via 4g, din cand in cand stat cu ochii pe camerele de supraveghere = o zi jumate bateria, lasat pornit peste noapte; daca nu sunt prea agresiv, ma tine si a doua zi pana seara; a facut si baie de 2 ori dupa niste ploi torentiale fara sa aiba probleme

 

Sent from my S50 using Tapatalk

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sony Xperia. (eu am un z1 compact, dar dupa buget te poti uita si mai sus). Are functie de battery saving.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Treimea mai buna a familiei are un Samsung Note 2 pe care il foloseste intens, in afara de ftui facebook, citeste chestii pe el, se uita la filmulete, lucreaza de pe el cu site-uri, cu nush ce, in fine, se inchide ecranul ala doar cand se aprinde ecranul la laptop. Si il pune la incarcat noaptea, cu tot cu stat toata ziua mult pe wireless. La ce ecran mare are, eu zic ca este bine. De altele nu stiu personal. Da' parca Iphonele nu era asa ciunga la baterie, poate bateria ta nu mai este ok ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

O mai scazut bateria dar prea putin. Asa era de la inceput si am verificat si la altele similare, e la fel. Asa e si iphone 6, poate putin mai bine dar tot nu tine pana seara. Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.