Grila proiectoare plafon
Posted 10 February 2011 - 01:14 PM
Inca nu sunt posesor de duster, dar voi fi sper in curand, adica prin Mai.
As vrea sa va cer sfatul in urmatoarele probleme.
1. Ar fi culoarea. Cochetez intre negru, maro, alb si blue glacier
2. vreau 4x4 dci full fara piele+ acele aparatori de usi si aripi
Pe urma as vrea sa-i pun un bullbar cu proiectoare si cele atasate pe plafon
Vreau si eu parerea voastra.
A si inca ceva. Vreau sa felicit pe toti posesorii si pe viitori posesori de duster pentru alegerea facuta. Este o masina extraordinara.
Mai am un qashqai diesel 4x4 dci 150cp. diferanta este ca trage mai bine si este mai bine finisat. In rest este la fel ca dusterul. Il voi ceda sotiei dupa ce vine duster-ul.
Si multe multumiri pentru toate posturile care sunt foarte folositoare
Multumesc,
Greekspirit
Posted 10 February 2011 - 09:09 PM
Posted 11 February 2011 - 06:31 PM
Posted 11 February 2011 - 08:54 PM
Posted 11 February 2011 - 09:14 PM
caramba said:
Posted 11 February 2011 - 09:41 PM
Posted 11 February 2011 - 10:02 PM
Posted 11 February 2011 - 10:38 PM
Asta este scutul din poza atasata.
caramba said:
Posted 12 February 2011 - 03:01 PM
bara din fata sau cele laterale, are cineva pe masina ?
Posted 12 February 2011 - 07:50 PM
greekspirit said:
caramba said:
Posted 12 February 2011 - 11:15 PM
Melcu te poate ajuta cu alte poze.
caramba said:
greekspirit said:
caramba said:
Posted 22 April 2011 - 11:43 AM
greekspirit said:
Pe urma as vrea sa-i pun un bullbar cu proiectoare si cele atasate pe plafon
Multumesc,
Greekspirit
Salut,
Unde ai gasit grila aceea? (pret, magazin).
Posted 22 April 2011 - 06:26 PM
caramba said:
greekspirit said:
caramba said:
Posted 05 May 2011 - 03:26 PM
din preputzu gandirii/imaginatiei mele a iesit propunerea asta :idea:
ia priviti poza de mai jos (scuze de "design" este facut in Paint... :oops: ) :
[attachment=599:Dacia-Duster-1.jpg]
ce ziceti este realist sa integrezi in cele 4 zone marcate in poza, 4 proiectoare cu bec H3 preferabil galben (ptr eficienta sporita pe ceata)? sau eventual 2 becuri galbene si 2 mai albe...
eu zic ca se pot baga asa ceva (ma rog ceva similar ca design):
[attachment=600:proiectoare-auto-0213.jpg]
modelul din poza e "design in Vitan" dar se pot gasi proiectoare de calitate dreptunghiulare, cu geam de sticla si bec H3 (unii poate prefera cu LED, dar eu zic ca halogenul e sfant). dimensiunile la proiectorul de mai sus este de 13.5cm x 5.2cm, cred ca se poate inghesui in acea fanta (bineinteles trebuie decupat locasul)
cei care aveti deja Duster, puteti sa va uitati va rog daca in spatele acelui ornament din grila exista spatiu disponibil? si cam care ar fi dimensiunea maxima pe care o poti decupa acolo ca sa inghesui 4 proiectoare?
bineinteles necesita si modificari pe partea electrica (ar fi 4x55W necesari) adica ai nevoie de releu, siguranta si buton. Alternatorul ar duce consumul asta suplimentar fara probleme, bateria duce,zona aia in grila e inchisa deci nu afectezi nicicum racirea/ventilatia radiatorului, alte probleme nu as vedea decat daca este loc acolo sa inghesui ceva proiectoare dreptunghiulare.
ma gandesc ca 2 proiectoare sa fie orientate catre in fata si 2 orientate mai catre margini (sa luminezi marginea drumului, foarte util pe forestiere sau pe strazi inguste), deci evident controlate cu 2 butoane+2relee.
daca nu este spatiu ptr 4 proiectoare, se pot utiliza doar 2 ...totul este in functie de ce model de proiectoare vrei sa folosesti si in functie de cat de complicata vrei sa fie instalatia (2 proiectoare-> 1 buton+1releu+1siguranta; 4proiectoare ->ar fi recomandabil 2butoane+2relee)
o zi faina!
Posted 05 May 2011 - 03:47 PM
Posted 05 May 2011 - 03:58 PM
dalex said:
in fata radiatorului e rece, in spatele lui e cald...caldura nu e o problema...firele se pot trage printr-o "teaca" de protectie...
dalex said:
in padure nu prea poti sa bati departe (e putin probabil ca drumul sa fie drept o distanta mare, in general serpuieste deci nu vei vedea departe de copaci...in padure e mai critic sa vezi lateralele si eventual crengile de deasupra.
proiectoarele ptr "vazut departe" au o alta intrebuintare, intreaba-i pe braconieri care e aia 8-) sau eventual se mai folosesc ptr "rally-raid", dar nu cred ca e cazul la noi de asa ceva.
dalex said:
eu tocmai acel gen de proiector l-as evita...va sta "sculat" pe plafon si in prima creanga mai joasa o sa-l rupi... asta in cazul in care nu e prins cu suruburi (sau chiar si cu un adeziv mai puternic) si iti indoaie si tabla plafonului. orientabil nu iti foloseste decat daca esti si tu braconier/vanator ptr a urmari vanatul. Daca vrei un "spot" pe care sa-l poti directiona, iesi mai eftin si mai eficient cu o lanterna de putere mare care sa aibe acumulator (inclusiv alimentare la 12V in masina) si cand ai nevoie scoti lanterna pe geam, studiezi terenul si apoi continui....
LaterEdit: uite aici proiector auto "manual" http://magazinvanato... ... uct_id=189
parerea mea...
Posted 08 May 2011 - 10:28 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Parteneri |
||||||||
| www.dacia-club.eu | ||||||||