Cric universal Jemmy Jack pt offroad
Started By
dust3radmin
, Feb 07 2011 02:22 PM
10 replies to this topic
Posted 07 February 2011 - 02:22 PM
Am gasit un accesoriu pt offroad ce va scapa in cazul in care ramaneti suspendati pe un sleau etc..
Specificatii:
-otel
-suporta greutate pana la 5 tone.
-pret: 150 EURO
-il gasiti aici
Specificatii:
-otel
-suporta greutate pana la 5 tone.
-pret: 150 EURO
-il gasiti aici
forumduster.ro - pt pasionatii Dacia Duster
Posted 15 April 2011 - 10:54 PM
e interesant, dar cvasi inutil in offroad...daca pe jos e noroi, sau daca ai ramas intepenit si nu ai spatiu de manevra fata-spate, atunci nu prea poti sa-l folosesti....pe langa asta, la Duster nu ai punte rigida, asa ca punct de sprijin e cam greu de gasit pe bratele alea (care fie vorba intre noi is destul de firave).
hi-lift-ul sau cricul gonflabil sunt sfinte offroad... ;)
hi-lift-ul sau cricul gonflabil sunt sfinte offroad... ;)
Posted 16 April 2011 - 04:01 PM
Ce sa faci kidule cu un high lift la duster? Sa il ridici de oglinda? De rama geamului? Inca nu e niciun duster in romania care sa necesite high lift, e doar parerea mea:D
4x2=16 v
Posted 16 April 2011 - 10:46 PM
dalex said:
Ce sa faci kidule cu un high lift la duster? Sa il ridici de oglinda? De rama geamului? Inca nu e niciun duster in romania care sa necesite high lift, e doar parerea mea:D
de barele de protectie pe care le montezi sub praguri ;) ....
Posted 18 April 2011 - 10:39 PM
kidu79 said:
dalex said:
de barele de protectie pe care le montezi sub praguri ;) ....
Posted 11 February 2012 - 09:50 PM
Sa ne spuna Dusty2010 caci el si-a luat din asta gonflabil cu umflare la esapament.
Dacia DUSTER Laureate 1,5 DCI 4x4 Gris Basalte
Posted 11 February 2012 - 09:59 PM
kidu79 said:
kidu79 said:
...sau cricul gonflabil sunt sfinte offroad... ;)
a se vedea aici
@melcu: sa stii ca replica mea cu bare&bullbar era ca o gluma, nu era serioasa...
Posted 14 February 2012 - 12:05 PM
danielcojocar said:
Sa ne spuna Dusty2010 caci el si-a luat din asta gonflabil cu umflare la esapament.
[b]Duster Laureate 1,6, 16 V, 4x4.
& IMS/ARO M461 powered by Mercedes
Posted 14 February 2012 - 04:06 PM
Chiar nu ai fost curios sa vezi cum functioneaza si daca o poate ridica? Sau daca rezista? Sau cum se pun acele cauciucuri sub perna si sub prag?... Lucru destul de dificil, chiar desumflat, mai ales cand esti suspendat pe burta pe zapada sau in nisip...
Eu am ridicat o Dacia Break cu omul din ea care aceelera motorul ca sa se umfle mai repede.
Dar si asa, o Dacie Break e mult mai usoara....
Oricum e bine sa-l testezi sa stii la ce te astepti.
Eu am ridicat o Dacia Break cu omul din ea care aceelera motorul ca sa se umfle mai repede.
Posted 14 February 2012 - 05:09 PM
GoBeyond said:
Chiar nu ai fost curios sa vezi cum functioneaza si daca o poate ridica? Sau daca rezista? Sau cum se pun acele cauciucuri sub perna si sub prag?... Lucru destul de dificil, chiar desumflat, mai ales cand esti suspendat pe burta pe zapada sau in nisip...
eu sper sa nu am nevoie niciodata de el dar e bine sa fie acolo in portbagaj ca si solutie "in case of"!
[b]Duster Laureate 1,6, 16 V, 4x4.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Parteneri |
||||||||
| www.dacia-club.eu | ||||||||