taz

Tractorasul Duster

536 posts in this topic

Va salut pe toti. Am depus comanda pentru un Duster (facelift) 110 CP 1.5dCi 4x2 nivel de echipare Laureate (optiuni MediaNav, cruise control si scaune fata incalzite). Estimarea contractuala ca termen maxim de livrare este 9 iunie 2015 insa de la dealer am inteles ca este foarte probabil sa o pot ridica mai repede (incepand cu a doua jumate a luni mai). In locul ei va fi condus pe ultimul sau drum (pentru voucherul Remat) batranul meu Opel Vectra 1.8i (an fabricate 1991). Sunt foarte curios cum ma voi adapta la motorizarea diesel intruca pana acum am condus doar benzinare. Astept cu nerabdare si pana atunci ma documentez cu tot ce pot despre noua masina. :flowers:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bun venit in grup, in primul rand o sa fie foarte ok trecerea la diesel mai ales iarna cuplul o sa te ajute enorm dar eu am o curiozitate daca tot ti-ai luat Duster si ai dat ceva bani pe el, de ce nu ai luat 4x4

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare si bun venit in comunitatea Duster-istilor.

Cred ca va fi interesanta si opinia ta de conducator de benzinar... Cu toate ca sunt convins ca pana te vei obisnui, ti se va parea ca mergi cu un "tractoras"

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc, Cristof. Legat de optiunea 4x2 iti pot spune ca nu am intentia sa cartografiez patria iar iesirile mele de pe carosabil se limiteaza la drumurile forestiere pe care urc oarecatva in munte fie la cules de fructe de padure..fie ca sa petrec un weekend la cort cu familia si, eventual, prietenii. Pentru asta, in loc de masini joase de sosea, prefer o masina relativ puternica, solida si cu o garda confortabila. Dar nu am nevoie chiar de 4x4 intrucat nu am pasiunea de o taia pe diverse coclauri prin noroaie. In plus, de la amicii posesori de diverse masini cu capabiitati 4x4 am inteles ca desi initial se entuziasmasera la ideea de 4x4..la cativa ani de utilizare curenta a masinii au admis ca au avut nevoie de tractiunea integrala extrem de rar si doar daca vrut ei sa vada cat poate masina pe teren accident rau.

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Corect deacord cu tine dar la Duster avem aceea rotita de cuplare 4x2, auto sau 4x4 si cand e nevoie cumplezi 4x4 cand nu merxi pe 4x2 ( eu asa merg )

si sincer asa am zis si eu la inceput ca nu am nevoie de 4x4 dar acum imi place la nebunie si abia astept sa ies din Bucuresti si sa o iau pe coclauri sa ma joc su 4x4 ( eu inainte am avut un Golf 5 cu pachet sport deci al naibii de jos si nu am avut curiozitati offroad )

Share this post


Link to post
Share on other sites

A... si am uitat un punct important.

Documentare temeinica vei gasi pe acest [u][color="#008000"][url="http://www.forumduster.ro/"]forum[/url][/color][/u] dar... o rugaminte mare:

Studiaza bine forumul... incepand cu:

Regulament de functionare si utilizare forumduster.ro

 

si.... Pentru a gasi mai facil, te poti ajuta de Topicul:

Probleme [u][color="#008000"][url="http://www.forumduster.ro/"]forum[/url][/color][/u] , sugestii si comentarii

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.