Se zvoneste ca Dacia Duster va avea in echiparea de serie doua sisteme de siguranta activa: ESP si un sistem de prevenire a rasturnarii / rostogolirii. Dacia Duster va fi echipata cu aceste sisteme incepand din martie 2011. Nu am informatii exacte daca aceste dotari vor fi numai pe versiunile de export sau vor fi si pe cele destinate pietei autohtone.
Sistemul de prevenire a rasturnarii / rostogolirii functioneaza dupa principiul din videoclip.
ESP si anti-rollover system pe Duster din martie 2011
Started By
dust3radmin
, Jan 26 2011 04:22 PM
2 replies to this topic
Posted 26 January 2011 - 04:22 PM
forumduster.ro - pt pasionatii Dacia Duster
Posted 15 May 2011 - 05:37 PM
e bine, dar nu prea! :-(
... ce ne facem noi, cei care am luat deja duster? ...vreo sansa sa instalam acest kit post-fabricare? ... m-as indoi ...rau! :-)
... ce ne facem noi, cei care am luat deja duster? ...vreo sansa sa instalam acest kit post-fabricare? ... m-as indoi ...rau! :-)
Posted 16 May 2011 - 05:06 PM
Nyklas said:
e bine, dar nu prea! :-(
In fisa tehnica de dupa MAR 2011 nu zice nimic de al 2lea sistem. Sa speram ca exista integrat default :)
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Parteneri |
||||||||
| www.dacia-club.eu | ||||||||