Sari la conținut

Duster Driver Wanabwe


Postări Recomandate

  • 4 months later...
  • Răspunsuri 256
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ok, sa incerc sa descriu "prima mie"   Dupa 150Km prin oras si imprejurimi am plecat pe Transfagarasan. Directia Buzau, Nehoiu, Brasov, Fagaras, Balea, Curtea de Arges, Pitesti, Bucuresti, Urziceni

Azi am aflat ca o sa fiu tata. De la sfarsitul lui august incolo mai inghesui un dusterist in masina...

Asta e motivul pentru care nu am mai intrat pe (atasament)   On topic: masina merge impecabil, nu am de ce sa ma plang. Mi-am luat din Chisinau trasnaia aia de plasic negru (niciodata n-am stiut

Posted Images

Mi-am citit primul post de aici. N-as schimba nimic (exceptand titlul unde am scapat o litera in plus si fo' 2 cuvinte unde am mancat cate o litera).

2 ani. Nici o problema exceptand prima pana saptamana trecuta, stanga spate. Credeam ca s-a dus un senzor de presiune da' era doar un cui.

Facut azi revizie de 2 ani (plus filtru de motorina pe care l-am pozat) ,cu itp cu tot. 700ron. Reducere ca nush' ce...

Funny thing: mecanicii ma intreaba daca eu franez in general sau las masina sa se opreasca singura? Ca am placutele/discurile ca atunci cand am luat masina. "m-am ras" cu lacrimi.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...

Asa... l-am pus pe masina definitiv. As pune io poze da' mai bine nu... e pus asa bine incat as prefera sa stiu numai eu de el.

Am reusit dupa jde' incercari sa gasesc formula pentru afisarea unui "custom attribute". in cazul meu intrarea analogica adc1 afiseaza temperatura din masina ca am bebe mic...

Am folosit un senzor de temperatura industrial (merge si in lichid) cu plaja intre -100 si +200 de grade. A durat nitel(ore) da' l-am dovedit.

 

Din seria "ca ne plictiseam" ar mai fi: am programat textele de alarma pe cele 5 intrari digitale. Una alarma era"call the police" alta era "SOS!" etc etc.

Acu` is mult mai reprezentative: "boule, ai uitat portbagaj deschis!" sau "animalule, n-ai portiere?" si tot asa. Academic...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Banuiesc ca te referi la trackerul GPS Meiligao VT310 de care scriai acum cateva post-uri? In combinatie cu o alarma Viper 5701 parca?

Mesajele alea sunt afisate pe pager? ca sunt mortale :D ca template, ma refer :P

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Fix ala e trackerul. Mesajele vin direct pe telefon. Atat in aplicatia din tel (ca Events->Alarm) cat si ca SMS. Nu folosesc o aplicatie dedicata a trackerului asta ci un open source (Traccar) pentru ca in ala poti sa setezi jde' trackere de la chinezarii de 10usd pana la alea profi. Are cam toate protocoalele bagate si flacaul e de mare ajutor daca ai intrebari imbecile.

Nu am conectat tracker la alarma (inca). Una din iesirile alarmei o sa o leg la o intrare a trackerului ca sa primesc alarma pe telefon indiferent cat de departe e masina. Si pe pager nu am cum sa primesc text pentru ca am optat pentru pagere cu notificari prin led-uri. Am spart 2 ecrane la pagerul de la Subaru :( si am zis pas.

 

Pentru cine cauta tracker pentru masina, astea sunt implementate deja:

https://www.traccar.org/devices/

Ala de care zisei io mai sus are foarte multe optiuni si ma bucur ca l-am luat pe ala.

In printscreen, in chart ala e selectata temperatura interioara.

test.jpg

Editat de mugur
adaugat poza :)
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Asaaaa... N-a durat decat o vara. 

Am pus barele pe masina. Multumesc din inima(partidului) lui apashi, da' metoda lui de a prinde barele la mine a esuat spectaculos. Am cumparat si eu balamalele alea minune da' omuletu care le-a indoit a facut o treaba...varza. Asa ca a trebuit sa rezolv urmatoarea problema: cum sa le fixez eu singur, sa fie solid intepenite si mai ales sa nu se vada chiar urat...?

Suruburi M8 din dedeman alea cu capatul ca un T. Sunt pentru fixare garduri cica. Am polizat capetele incat T-ul sa aiba dimensiunea din interiorul barei. Apoi am facut niste saibe dreptunghiulare groase, ca sa intre in aceeasi latime (24mm) ca si capatul surubului. In felul asta sunt blocate pe canal si e perfect. Pe corpul filetului am bagat varnes contractil, si ca sa protejez surubul, da' si fiindca arata mai bine negre...Piulitele de 8 is alea cu cap sferic, infundate.

Dupa aia am facut 4 bucati de platbanda de otel de 5mm cu gauri in ele date de 8.5mm; pe o fata a otelului am lipit cauciuc de camera taiat pe conturul piesei. Astea 4 fiare au fost finisate cat am reusit eu de bine, degresate, apoi primer si la urma vopsea neagra, Sper sa reziste..vedem la iarna.

Ce am descoperit: desi eu am vrut neaparat barele alea de 108cm (ca nu imi place sa iasa din masina) astea scurte sunt efectiv la limita de prindere in partea din fata pentru ca longitudinalele de pe Duster nu sunt paralele. Daca imi mai trebuiau 4mm nu mai aveam cum sa le pun. La cioara proasta i face Dumnezeu cuib...

Cu tot cu poze cred ca se intelege ce si cum. Asta e metoda pentru unu' care nu reuseste cu balamaua vietii...

P.S. Trebuie cuiva prinderi Wingbar  pentru Porshe Cayenne ? Am prinderile, nush' ce am facut cu Porshu'...

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asa e. Am incurcat borcanele.Mea culpa.

Nu se vede in poza vietii dar toate 4 piulitele de pe interior is de-ala cu plastic de blocare si au si grover. Si sa vrei d-alea infundate pe interior nu merge ca dau de plafon. Is prea inalte, da pe exterior incap si se vad mai ok.

Cu greutatea nu ma astept sa am probleme. In cotetu ala nici 20kg nu se aduna la mine ca tinem polaruri si alte asemenea usoare. Asta cand il pun... Vreau sa vad daca pot sa fac o baterie de reflectoare led (flood) de genu "clip on" pe transversala din fata. Trebe sa gasesc unele sa imi placa sau bara din aia cu totul.

edit: am gresit. cu zoom pe ultima poza se vad piulitele de pe interior.

Editat de mugur
corectie
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...