Sari la conținut

Dustere In Competitii Autohtone - Poze, Relatari, Propuneri


Postări Recomandate

Am creat acest topic cu speranta ca in timp se va umple de continut cu poze si relatari despre dustere care participa in diverse competitii autohtone, cu caracter national, regional sau local, (altele decat cele de la IND). Sper ca pe langa postarile si relatarile despre rezultatele echipajelor Duster 4x4 Everyone sa apara si altii care isi pun Dusterul si propriul talent la incercare in diverse competitii.

 

Pana acum am auzit de un singur Duster care sa participe la o competitie de anvergura nationala - colegul nostru de @Robert Off a pilotat Mudsterul colegului @ITLand la Trans Carpatic Rally Raid 2014 si s-a clasat pe un onorabil loc 2 la clasa "Promo Rally".

 

Ideea este ca sunt foarte multe competitii mai restranse, regionale, locale unde costurile de participare nu sunt mari, si exista categorii pentru masini 4x4 stock, cu cerinte minime de echipare. Dusterul este capabila de multe, si sunt convins ca exista (si alti) colegi de care cocheteaza cu ideea de a-si incerca norocul/talentul/dusterul in competitii. Sa faci off-road cu mastodonti nu e mare branza, dar sa faci off-road cu o masina de familie cu punti independente, fara blocanti si reductor... - e cu totul altceva.

 

Ce credeti, sunt sanse sa vedem Dustere (private) in asemenea competitii?

Va rog sa postati in acest topic informatii si linkuri despre competitii off-road, rally-raid etc, nationale, regionale, locale, in care credeti ca un Duster ar face fata.

Editat de timekruzer
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Si iata o prima propunere: Taxa 0 la prima etapa 100tracks

Practic se plateste doar cazarea (300 lei / 3 nopti / persoana) si asigurarea sportiva. (25 eur/membru echipaj)....

Plus combustibilul bineinteles, dar si asa costurile sunt foarte mici.

14 May 2015 - 17 May 2015

Suna bine de tot.... 2 zile de traseu, traseu in total de ~155km...., mmmm....

Oare traseul soft..., cat de soft este? Adica eu as merge de dragul participarii si nu cu gandul de a lua vreun premiu. Dar chiar si asa, oare traseul poate fi terminat cu dusterul fara sa fie nevoie sa-l bag in service dupa?

 

Care aveti astfel de experiente? cum sunt traseele astea? ce parere aveti?

@timekruzer, ai venit cu propunerea, vrei sa participi?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Traseul soft se poate face cu Dusterul, cel putin in etapa de antrenamente de langa Mures asta era impresia generala. Chiar in weekend planificam cu un prieten sa facem traseul...

Tine si de noroc - daca ploua atunci se pot intampla multe si riscul de abandon este mult mai mare... pe vreme uscata nu cred ca vor fi probleme - cu gume de teren si troliu in echiparea standard bineinteles...

Ma bate gandul de ceva vreme sa particip la ceva asemanator... iar acum costurile sunt intr-adevar mici. In caz de abandon omul trece in categoria de spectator... cred ca 400-500 lei e o suma decenta pentru 3 zile de off-road cu cazare si masa inclusa.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In acest weekend, incepand de joi seara: Cupa Runcu X3M (din circuitul 100tracks)

 

Pana miercuri se va decide daca pot sa ma inscriu. Cu aceasta ocazie lansez un apel catre colegii din zona traseului Tg-Mures - Tg-Jiu (dar nu numai) care sunt interesati sa ma asiste pe post de copilot sa ma anunte.

Cerinte pentru copilot: autofinantare (cca 300-400 lei pt cazare si masa si 25 eur asigurare sportiva), aptitudini de operare tableta/smartphone, notiuni elementare de navigare cu ajutorul GPS-ului, sa nu se sperie de noroi, si sa fie capabili sa manuiasca troliul, sufele, ocheti, scripete, si sa ma dirijereze la trecerile mai delicate.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


×
×
  • Creează nouă...