Dacia Duster 4X2 1.6 16V 105 CP
Started By
amenajament
, Jan 15 2011 12:59 AM
19 replies to this topic
Posted 15 January 2011 - 12:59 AM
Sunt posesorul acestui model si am hotarat sa infiintez acest subiect pentru ca posesorii acestui model sa-si expuna parerile aici. Eu am parcurs doar 2000 km deocamdata si mai adun impresii inainte de a le expune, dar in general am o impresie buna despre masinuta.
Sunt binevenite pareri, probleme, consumuri, intretinere s.a. pentru Dacia Duster 4X2 1.6 16V 105 CP
Sunt binevenite pareri, probleme, consumuri, intretinere s.a. pentru Dacia Duster 4X2 1.6 16V 105 CP
Posted 15 January 2011 - 11:48 AM
Salut si felicitari amenajament!
Si eu sunt posesorul aceleiasi variante ~3600 Km pana acum
consum mediu ~7.2 metoda tot ce a intrat in rezervor vs km facuti 90% extraurban.
Masina se comporta bine in general !
Mi sa parut bateria descrcata am fost astazi la service si se pare ca este ok.
Si eu sunt posesorul aceleiasi variante ~3600 Km pana acum
consum mediu ~7.2 metoda tot ce a intrat in rezervor vs km facuti 90% extraurban.
Masina se comporta bine in general !
Mi sa parut bateria descrcata am fost astazi la service si se pare ca este ok.
Duster , Benzina 4x2 16Volti
Posted 15 January 2011 - 12:21 PM
Bine ai venit Florin27.
Inseamna ca nu sunt singurul detinator a acestui model :lol: , ma bucur.
Mie mi se pare motorul un pic cam zgomotos in comparatie cu cel de pe Logan 1,4 MPI, inteleg ca e diferentă, dar motorul fiind un model mai nou ma asteptam sa "toarca" mai incet. Oare in comparatie cu cele dci astea pe benzina sunt mai zgomotose sau mai silentioase?
Inseamna ca nu sunt singurul detinator a acestui model :lol: , ma bucur.
Mie mi se pare motorul un pic cam zgomotos in comparatie cu cel de pe Logan 1,4 MPI, inteleg ca e diferentă, dar motorul fiind un model mai nou ma asteptam sa "toarca" mai incet. Oare in comparatie cu cele dci astea pe benzina sunt mai zgomotose sau mai silentioase?
Posted 15 January 2011 - 01:32 PM
Ea toarce frumos dar depinde cum definesti torsul frumos , cei cu
loganuri 16. 16V nu le-au ajuns cum toarce si au pus tobe mai sport (vezi filmulete pe youtube)
Este mai silentioasa decat dci ce are sunetul specific pt dizel :lol: parerea mea
sau poate ca sunt eu subiectiv , pt ca prefer benzina :D
loganuri 16. 16V nu le-au ajuns cum toarce si au pus tobe mai sport (vezi filmulete pe youtube)
Este mai silentioasa decat dci ce are sunetul specific pt dizel :lol: parerea mea
sau poate ca sunt eu subiectiv , pt ca prefer benzina :D
Posted 19 January 2011 - 07:38 PM
La cei 2200 km parcursi, consumul mediu de benzina este de 7 - 8 l / 100km. Cred ca este un consum acceptabil pentru o asemenea masina. Comportamentul masinii este destul de multumitor. Am condus Lada, WV Golf, Ford Fusion, Logan (toate peste 50.000 km fiecare) si mi se pare Dusterul cel mai placut din modelele enumerate.
Astazi am pus si bandourile laterale la service Dacia. Preșuri de noroi pe fata mi-au zis ca nu sunt disponibile la fabrica. Nu inteleg, chear niste cauciuc care se vinde la preturi f. mari nu sunt in stare sa faca Dacia?
Astazi am pus si bandourile laterale la service Dacia. Preșuri de noroi pe fata mi-au zis ca nu sunt disponibile la fabrica. Nu inteleg, chear niste cauciuc care se vinde la preturi f. mari nu sunt in stare sa faca Dacia?
Posted 25 January 2011 - 08:50 PM
Frumoasa masinuta, mai ales dupa ce ai pus bandourile pe ea aripile si aparatorile spate. La bare de plafon negre te-ai gandit? Cred ca o sa dea bine. Sper sa pui cat mai multe poze si sa revi cat mai des sa ne scri ! si pe mine ma bate gandul la un exemplar asemanator mai mult ma incanta spatiul si ca are garda inalta, dar acum am un megane 2007 full 1.5 dci 105 cp si este mai greu sa iau decizia. Multi km fara probleme.
Posted 30 January 2011 - 09:11 PM
La 3000 km, pot spune ca consumul mixt de benzina este 8l/100km, consum facut la pompa (consum real). Eu cred ca acest consum o sa mai scada vara. Mai am un Logan 1,4 care vara imi consuma 6,0l/100km, acuma si el consuma 7,5l/100km... Mi-au montat si presurile de noroi fata, asa ca deocamdata am cam finalizat cu dotarile optionale. :D
Posted 31 January 2011 - 10:39 AM
Părerea mea: Dacă se cunosc şi se repsectă limitele atelajului, posesorul va fi foarte mulţumit. Mai din toate punctele de vedere. Când sunam la Vocea Clientului şi îmi repetau chestia asta, o consideram o găselniţă…acum, pe zi ce trece, folosind atelajul, realizez că totuşi aveau dreptate.
Personal găsesc destule motive de satisfacţie în utilizarea sa…şi când luasem berlina cochetam cu ideea unui Aro 10.4 sau Aro 11.4…Aşa că alegerea de anul trecut a fost destul de uşoară.
Mulţi kilometri plini de bucurii!
Personal găsesc destule motive de satisfacţie în utilizarea sa…şi când luasem berlina cochetam cu ideea unui Aro 10.4 sau Aro 11.4…Aşa că alegerea de anul trecut a fost destul de uşoară.
Mulţi kilometri plini de bucurii!
Dacia Duster 1,6 16v 105 CP 4×4 Laureaté Noir Nacré by Loic Feuvray
Posted 27 February 2011 - 04:18 PM
Intrebare pentru posesorii 4x2 benzina, cate rpm aveti in viteza a 5-a la 100km/h? Ca am o nedumerire, pe site la Dacia au schimbat cutia cred nu mai sant rapoartele de anul trecut :shock:. Potrivit lor in viteza a 5-a la 3000rpm ai aprox 111km/h asta ar insemna cam 115 pe bord. La 4x4 ai 96km/h la 3000rpm :(
Duster 4x4 cu 4x4 valve
Posted 07 March 2011 - 04:09 PM
virgiliu said:
Intrebare pentru posesorii 4x2 benzina, cate rpm aveti in viteza a 5-a la 100km/h? Ca am o nedumerire, pe site la Dacia au schimbat cutia cred nu mai sant rapoartele de anul trecut :shock:. Potrivit lor in viteza a 5-a la 3000rpm ai aprox 111km/h asta ar insemna cam 115 pe bord. La 4x4 ai 96km/h la 3000rpm :(
Posted 09 December 2011 - 09:09 PM
Voi ce masa proprie aveti inscrisa in Cartea de identitate pt acesta versiune?
La mine apare 1282Kg nu am cantarit-o inca dar am o curiozitate
pe pagina dacia apare ca si greutate
"Gol in ordine de mers (MVODM) (kg) 1235 " :roll:
Ma intreb asadar de unde diferenta :?
La mine apare 1282Kg nu am cantarit-o inca dar am o curiozitate
pe pagina dacia apare ca si greutate
"Gol in ordine de mers (MVODM) (kg) 1235 " :roll:
Ma intreb asadar de unde diferenta :?
Posted 12 December 2011 - 01:45 PM
În funcţie de motorizare, transmisie şi nivel de echipare…
Aerul condiţionat, pielea, barele pavilion, jantele, tetiere, airbag-uri laterale, automatizările pentru oglinzi şi geamuri, radioCD…toate au o anumită greutate. Poate pare mică, dar însumate …
Aerul condiţionat, pielea, barele pavilion, jantele, tetiere, airbag-uri laterale, automatizările pentru oglinzi şi geamuri, radioCD…toate au o anumită greutate. Poate pare mică, dar însumate …
Dacia Duster 1,6 16v 105 CP 4×4 Laureaté Noir Nacré by Loic Feuvray
Posted 12 December 2011 - 08:01 PM
Squirrel said:
În funcţie de motorizare, transmisie şi nivel de echipare…
de greutate intre ce info dau cei de la Dacia si greutatea din CIV . :roll:
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Parteneri |
||||||||
| www.dacia-club.eu | ||||||||