Jump to content

- - - - -

autocolante negre pe stalpi

• Please log in to reply
16 replies to this topic

#1 Nyklas

Nyklas

Weekly Duster Member

• Members
  • 76 posts

Posted 31 December 2010 - 03:02 PM

Salut

Duster-ul meu este alb, cu ornamente negre si geamuri fumurii. Ma gandeam ca n-ar arata deloc rau, daca as pune pe stalpii usilor (pana in spate la geamul de la portbagaj - cel lateral) niste autocolante negre. Oare cele puse pe logan-prestige s-ar potrivi? - nu ma refer doar la usile din spate, ci si la cele din spate ?!
Am vazut ca sunt mai multe tipuri de autocolante - unele mate altele lucioase. Stiti care ar fi mai rezistente si care arata mai bine?

Sa ne auzim/vedem cu bine la anu' !

La multi ani prafuitorilor!!!

#2 Squirrel

Squirrel

Veteran Duster Member

• Members
  • 412 posts

Posted 01 January 2011 - 08:16 PM

Ar fi de preferat să facă şi ceea ce au fost menite să facă: izolare electrostatică…Dacă sunt doar cu scop decorativ…
Dacia Duster 1,6 16v 105 CP 4×4 Laureaté Noir Nacré by Loic Feuvray

#3 Nyklas

Nyklas

Weekly Duster Member

• Members
  • 76 posts

Posted 02 January 2011 - 01:30 AM

Aha. Deci au si un alt scop, nu doar decorativ. Nu stiam acest lucru ....
Atunci asteptam ...

#4 rdcristi2

rdcristi2

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 posts

Posted 13 February 2011 - 05:03 PM

Squirrel said:

Ar fi de preferat să facă şi ceea ce au fost menite să facă: izolare electrostatică…Dacă sunt doar cu scop decorativ…
poate intri in detalii...
eu ma gandeam la autocolant ce imita fibra de carbon, de exemplu...

#5 Squirrel

Squirrel

Veteran Duster Member

• Members
  • 412 posts

Posted 14 February 2011 - 12:53 PM

Iar în cazul meu (Noir Nacré) efectul decorativ nu prea există.
Cel practic, însă, ar conta. Eliminarea descărcării electrostatice pe portieră (încărcarea electrostatică provenind din frecarea hainelor de tapiţeria interioară a autovehiculului) ar fi singurul motiv pentru lipirea acelor autocolante. Astă iarnă m-am „curentat” de câteva ori când purtam pulover de lână…
Dacia Duster 1,6 16v 105 CP 4×4 Laureaté Noir Nacré by Loic Feuvray

#6 masiu

masiu

Duster Member

• Members
  • 159 posts

Posted 04 September 2011 - 09:47 PM

Nyklas said:

Salut

Duster-ul meu este alb, cu ornamente negre si geamuri fumurii. Ma gandeam ca n-ar arata deloc rau, daca as pune pe stalpii usilor (pana in spate la geamul de la portbagaj - cel lateral) niste autocolante negre. Oare cele puse pe logan-prestige s-ar potrivi? - nu ma refer doar la usile din spate, ci si la cele din spate ?!
Am vazut ca sunt mai multe tipuri de autocolante - unele mate altele lucioase. Stiti care ar fi mai rezistente si care arata mai bine?

Dupa ce am avut autocolant lucios, am pus mat si se vede mai bine (parerea mea). Cel de logan sau sandero nu se potriveste.
Mai jos dovada:
Duster 1.5dci 110CP 4x4 Laureate

#7 Furious Jay

Furious Jay

Dedicated Duster Member

• Members
  • 276 posts

Posted 05 September 2011 - 08:29 AM

Eu as pune ceva folie pe portiere, capota, portbagaj pentru protectie la zgarieturi in paduri si in parcare. Ieri mi-am gasit-o cu vreo 3 amprente de minge pe ea. Problema e ca nu sunt sigur daca o astfel de operatiune ar face bine la vopsea/tabla, plus costul de vreo 200 euro sau mai mult.

Masiu, arata bine.

#8 melcu

melcu

Veteran Duster Member

• Members
  • 405 posts

Posted 05 September 2011 - 04:34 PM

masiu said:

Nyklas said:

Salut

Dupa ce am avut autocolant lucios, am pus mat si se vede mai bine (parerea mea). Cel de logan sau sandero nu se potriveste.
Mai jos dovada:
Si eu tatonez problema asta .De ce zici ca nu se potrivesc cele de la Sandero/Logan? Si de unde le-ai facut rost pe cele din foto/Multam de raspuns. 8-) Dorim si noi sa punem...Si cam cat te-au costat.

#9 montanes

montanes

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 posts

Posted 05 September 2011 - 07:13 PM

:twisted:

#10 masiu

masiu

Duster Member

• Members
  • 159 posts

Posted 05 September 2011 - 08:55 PM

melcu said:

masiu said:

Nyklas said:

Salut

Mai jos dovada:
Si eu tatonez problema asta .De ce zici ca nu se potrivesc cele de la Sandero/Logan? Si de unde le-ai facut rost pe cele din foto/Multam de raspuns. 8-) Dorim si noi sa punem...Si cam cat te-au costat.

Pai sa incep cu inceputul...
Am cumparat autocolant de 30 cm latime lucios si lung de 3 m.
Am facut o "matrita" pentru usile din fata din hartie iar apoi am taiat autocolantul dupa forma hartiei. L-am lipit si bineinteles ca au ramas ceva bule dar problema era ca nu am reusit sa il trag la linie, adica sa aiba continuitate de la usa spate la cea fata (sus langa cheder). Initial am pus doar pe usile din fata pentru a vedea cum se comporta la caldura (sa nu se stranga). Dupa o luna linia nu mai era continua si am hotarat sa pun totusi autocolant mat ca acesta era mai gros decat cel lucios.
Am reusit sa il pun din nou pe cel mat pe usile din fata si a iesit mai bine si fara bule.
Problema grea vine la usa din spate si la geam pentru ca este foarte complicat de introdus intre geam si tabla.
Sfatul meu este sa mergeti la cineva care lucreaza cu astfel de produse si sa il puneti acolo.
Autocolantul nu costa foarte mult,30 de ron ml (latime de 130 cm) cumparat din targ Vitan.
Cele de Logan sau Sandero nu se potrivesc pentru ca latimea stalpilor de la usi este mai mica decat la Duster.
Usile de Duster cred ca sunt totusi mai mari.

Mai multe detalii am sa va dau Sambata.

#11 luciango

luciango

Weekly Duster Member

• Members
  • 139 posts
  • LocationBucuresti

Posted 06 September 2011 - 08:02 AM

"masiu" din poza vad ca ti-a iesit foarte bine! Si a mea e tot alba.
Daca aduci Sambata la iesheala ceva autocolante vreau si eu (contra cost binenteles).

Multzam anticipat.
Duster Laureate 4x4 1.6 16v 2010

#12 masiu

masiu

Duster Member

• Members
  • 159 posts

Posted 06 September 2011 - 10:06 AM

luciango said:

"masiu" din poza vad ca ti-a iesit foarte bine! Si a mea e tot alba.
Daca aduci Sambata la iesheala ceva autocolante vreau si eu (contra cost binenteles).

Multzam anticipat.

Autocolant nu mai am (doar cateva bucati mici) dar iti pot da informatii cum se pune si de unde am cumparat

#13 dusty2010

dusty2010

Organizator evenimente

• Members
  • 564 posts
  • LocationChiajna

Posted 06 September 2011 - 10:34 AM

si eu sunt interesat. vorbim la munte!
[b]Duster Laureate 1,6, 16 V, 4x4.
& IMS/ARO M461 powered by Mercedes

#14 dusty2010

dusty2010

Organizator evenimente

• Members
  • 564 posts
  • LocationChiajna

Posted 11 September 2011 - 10:34 PM

mi-am pus si eu.. cu 50 lei toti stalpii.

#15 dusty2010

dusty2010

Organizator evenimente

• Members
  • 564 posts
  • LocationChiajna

Posted 26 September 2011 - 04:07 PM

.... si pana la urma m-am "suparat" si am colantat cu negru mat toata cabina.... asa ca Dusterul de la Pikes Peaks...

#16 lucian27b

lucian27b

Duster Starter

• Members
  • 2 posts

Posted 02 January 2012 - 07:05 PM

.... si pana la urma m-am "suparat" si am colantat cu negru mat toata cabina.... asa ca Dusterul de la Pikes Peaks...

cat te-a costat sa colantezi toata cabina?

#17 dusty2010

dusty2010

Organizator evenimente

• Members
  • 564 posts
  • LocationChiajna

Posted 02 January 2012 - 11:22 PM

300+tva.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sponsori

Parteneri

www.dacia-club.eu
Nu uita sa te inscrii la Intalnirea Nationala a Dusteristilor ce va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012!