autocolante negre pe stalpi
Posted 31 December 2010 - 03:02 PM
Duster-ul meu este alb, cu ornamente negre si geamuri fumurii. Ma gandeam ca n-ar arata deloc rau, daca as pune pe stalpii usilor (pana in spate la geamul de la portbagaj - cel lateral) niste autocolante negre. Oare cele puse pe logan-prestige s-ar potrivi? - nu ma refer doar la usile din spate, ci si la cele din spate ?!
Am vazut ca sunt mai multe tipuri de autocolante - unele mate altele lucioase. Stiti care ar fi mai rezistente si care arata mai bine?
Sa ne auzim/vedem cu bine la anu' !
La multi ani prafuitorilor!!!
Posted 01 January 2011 - 08:16 PM
Posted 02 January 2011 - 01:30 AM
Atunci asteptam ...
Posted 13 February 2011 - 05:03 PM
Squirrel said:
eu ma gandeam la autocolant ce imita fibra de carbon, de exemplu...
Posted 14 February 2011 - 12:53 PM
Cel practic, însă, ar conta. Eliminarea descărcării electrostatice pe portieră (încărcarea electrostatică provenind din frecarea hainelor de tapiţeria interioară a autovehiculului) ar fi singurul motiv pentru lipirea acelor autocolante. Astă iarnă m-am „curentat” de câteva ori când purtam pulover de lână…
Posted 04 September 2011 - 09:47 PM
Nyklas said:
Duster-ul meu este alb, cu ornamente negre si geamuri fumurii. Ma gandeam ca n-ar arata deloc rau, daca as pune pe stalpii usilor (pana in spate la geamul de la portbagaj - cel lateral) niste autocolante negre. Oare cele puse pe logan-prestige s-ar potrivi? - nu ma refer doar la usile din spate, ci si la cele din spate ?!
Am vazut ca sunt mai multe tipuri de autocolante - unele mate altele lucioase. Stiti care ar fi mai rezistente si care arata mai bine?
Dupa ce am avut autocolant lucios, am pus mat si se vede mai bine (parerea mea). Cel de logan sau sandero nu se potriveste.
Mai jos dovada:
Posted 05 September 2011 - 08:29 AM
Masiu, arata bine.
Posted 05 September 2011 - 04:34 PM
masiu said:
Nyklas said:
Dupa ce am avut autocolant lucios, am pus mat si se vede mai bine (parerea mea). Cel de logan sau sandero nu se potriveste.
Mai jos dovada:
Posted 05 September 2011 - 07:13 PM
Posted 05 September 2011 - 08:55 PM
melcu said:
masiu said:
Nyklas said:
Mai jos dovada:
Pai sa incep cu inceputul...
Am cumparat autocolant de 30 cm latime lucios si lung de 3 m.
Am facut o "matrita" pentru usile din fata din hartie iar apoi am taiat autocolantul dupa forma hartiei. L-am lipit si bineinteles ca au ramas ceva bule dar problema era ca nu am reusit sa il trag la linie, adica sa aiba continuitate de la usa spate la cea fata (sus langa cheder). Initial am pus doar pe usile din fata pentru a vedea cum se comporta la caldura (sa nu se stranga). Dupa o luna linia nu mai era continua si am hotarat sa pun totusi autocolant mat ca acesta era mai gros decat cel lucios.
Am reusit sa il pun din nou pe cel mat pe usile din fata si a iesit mai bine si fara bule.
Problema grea vine la usa din spate si la geam pentru ca este foarte complicat de introdus intre geam si tabla.
Sfatul meu este sa mergeti la cineva care lucreaza cu astfel de produse si sa il puneti acolo.
Autocolantul nu costa foarte mult,30 de ron ml (latime de 130 cm) cumparat din targ Vitan.
Cele de Logan sau Sandero nu se potrivesc pentru ca latimea stalpilor de la usi este mai mica decat la Duster.
Usile de Duster cred ca sunt totusi mai mari.
Mai multe detalii am sa va dau Sambata.
Posted 06 September 2011 - 08:02 AM
Daca aduci Sambata la iesheala ceva autocolante vreau si eu (contra cost binenteles).
Multzam anticipat.
Posted 06 September 2011 - 10:06 AM
luciango said:
Daca aduci Sambata la iesheala ceva autocolante vreau si eu (contra cost binenteles).
Multzam anticipat.
Autocolant nu mai am (doar cateva bucati mici) dar iti pot da informatii cum se pune si de unde am cumparat
Posted 06 September 2011 - 10:34 AM
& IMS/ARO M461 powered by Mercedes
Posted 11 September 2011 - 10:34 PM
Posted 26 September 2011 - 04:07 PM
Posted 02 January 2012 - 07:05 PM
cat te-a costat sa colantezi toata cabina?
Posted 02 January 2012 - 11:22 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Parteneri |
||||||||
| www.dacia-club.eu | ||||||||