Sari la conținut

Fete de usi dezlipite - Duster PH1


Postări Recomandate

Salutare,

 

Am cautat pe forum aceasta problema, si nu am gasit nimic despre acest subiect, asa ca rog moderatorul/admin-ul sa ma corecteze daca e necesar, si problema a mai fost semnalata.

 

Am fost azi dimineata la Adras, la o verificare de rutina (Pe care o fac 1 data la 2 luni de obicei).

Masina functioneaza perfect, doar ca mi s-a atras atentia asupra unei mici probleme. Sub presul soferului, mocheta baltea. Presul este gen tavita, asa ca nu am observat nimic, nici nu am bagat capul sub scaunul meu vreodata, doar sub cel al pasagerului cand am montat statia CB.

 

Mi s-a explicat foarte clar, cu exemple si la mine si la alte 2 Duster prezente in service, ca este o problema generala la masinile de peste 3-4 ani - fetele de usi se dezlipesc de tabla, preseaza incorect, iar apa, in loc sa curga pe langa fetele de usi in scurgerea de langa cheder si apoi jos, va curge prin fata de usa direct in masina. Locul de sub scaunul soferului este cel mai jos punct de la interior, deci inevitabil, se va acumula toata apa acolo.

 

Problema se va rezolva luni, sper. Revin cu ceva informatii (si poze poate) despre modul de izolare (in caz ca se poate face si individual acasa cu un tub de mastic).

 

Asa ca, cei cu masini 2010 - 2011, uitati-va cu atentie la partea de jos a fetelor de usi, trageti putin de ele, si daca se formeaza un luft intre acestea si tabla usilor, (nu sunt lipite - fixe) fuguta la service sa nu va treziti cu pastravarie sub scaun de la ploile astea!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 48
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   Am cautat pe forum aceasta problema, si nu am gasit nimic despre acest subiect, asa ca rog moderatorul/admin-ul sa ma corecteze daca e necesar, si problema a mai fost semnalata.   Am

si apa cu fonominul ce miros o sa dea?,dar rugina?daca intra apa fonominul va fi ud permanent

Eu am evidentiat doar un fapt...Sunt flote care nu sunt cumparate pentru OFF...Deci extensia comentariului meu este de genu "sa ne dam cu parerea " In aceasta tema putem comenta si de ce Dacia a scos

Ce sa fac @danielcojocar .. Totul pentru forumduster! :) Luni mi-am luat liber ca sa imi montez proiectoarele pe plafon, si ca sa rezolv si problema asta, si o sa stau pe acolo prin service, eventual sa fac poze la pasii pe care ii fac meseriasii de acolo la izolatie fete usi si la montaj proiectoare.

Sper sa iasa 2 tutoriale frumoase :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...