Ce culoare de Duster aveti
Started By
arschery
, Nov 29 2010 07:23 PM
19 replies to this topic
Posted 05 December 2010 - 09:21 AM
Melcu cu colbu' alb,
De acord cu "furious" tot pentru retusuri usor de realizat si greu de observat am luat alb .Mai ales ca 4x4 este si pt off road ( parca :lol: )deci probabilitatea de zgarieturi de la crengi sau alte pietre... este muult mai mare.
Oricum pentru accesoriile negre( bandouri de pe usi,aparatori aripi si noroi) combinatia cea mai buna este cu alb.
Poate sunt subiectiv pt ca si celelalte masini pe care le-am detinut au fost tot albe ( desi nu sunt manelar) dar faptul ca si farurile (la 4x4) au oglinda neagra da o nota aparte in trafic pentru alb :mrgreen:
De acord cu "furious" tot pentru retusuri usor de realizat si greu de observat am luat alb .Mai ales ca 4x4 este si pt off road ( parca :lol: )deci probabilitatea de zgarieturi de la crengi sau alte pietre... este muult mai mare.
Oricum pentru accesoriile negre( bandouri de pe usi,aparatori aripi si noroi) combinatia cea mai buna este cu alb.
Poate sunt subiectiv pt ca si celelalte masini pe care le-am detinut au fost tot albe ( desi nu sunt manelar) dar faptul ca si farurile (la 4x4) au oglinda neagra da o nota aparte in trafic pentru alb :mrgreen:
Posted 11 December 2010 - 09:51 PM
Squirrel said:
Noir Nacré că arată superb!
Dar acum aş alege Gris Basalté…din cauza noroiului şi prafului… :evil:
Dar acum aş alege Gris Basalté…din cauza noroiului şi prafului… :evil:
Este cea mai buna culoare care pacaleste ochiul din cauza motivelor pe care le-ai subliniat si..., crede-ma ca dupa 4 luni de plimbat Gris Basalte si doar 2 spalari (nu ca acum n-ar avea nevoie sa fie spalata) ma felicit pentru culoarea aleasa. Apropo, praf se mai pune pe masina dar ploaia isi face datoria atunci cand vine si-mi lasa masina curata bec.
Posted 10 May 2012 - 08:36 PM
Gri platine, m-am saturat de drumurile la spalatorie, fosta masina era de culoare negru metalizat, in 300 de metri distanta intre spalatorie si bloc deja aparea un strat subtire de praf pe ea, plus ceva pete de la apa din oglinzi. Plus 80 mil ROL vopsit diferite elemente ca nu am reusit (adica service-ul nu a reusit) sa ii scoata cateva (mai multe) zgarieturi fine de pe lac la polishare, asa ca au fost nevoiti sa o revopsesca partial (traiasca CASCO). Stiu ca nu se recomanda sa revopsesti, ca la vanzare se pierde din valoare, dar nu imi placea nici de fel cu urmele acelea. In plus de asta orice urma de pasari reusea sa mai matuiasca ceva din lac. La loganul care inca il mai am in dotare saracele pasari au fost si mai cinstite, au folosit tunul lor dorsal pentru atac cu soda caustica, ca mi-a zburat pana si vopseaua de pe masina. Si se pare ca au o predilectie deosebita pentru vopseaua alba si negra.
Duster - 1.6, 16V, 4x4 ,ESP+ASR, Laureate, deosebit de incantat
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Parteneri |
||||||||
| www.dacia-club.eu | ||||||||