Sari la conținut

Difuzoare Duster - Upgrade


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 290
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na, am instalat azi subwooferul activ Alpine SWE-1200. Completeaza foarte bine sunetul difuzoarelor InPhase. Chestia era ca in stationare si difuzoarele InPhase scoteau ceva bass, dar in mers se pierd

Deci...am terminat pe jumatate...am reușit sa pun boxele doar pe fata. Mai întâi revin cu restantele: Boxele au diametrul exterior de 13 cm. Intre suruburi opuse ~14cm. Boxele originale sunt marca T

@andreiscurei ai aici un tutorial pentru mai multe detalii:  

Posted Images

Si pe mine ma intereseaza ce boxe sunt deoarece vreau sa le schimb neaparat. La drive test mi s-a parut ca suna obsolut oribil.

 

Intelesesem ca toate 4 sunt de 13 cm.. Dar nu stiu sigur

Asta credeam si eu asa ca am comandat 4 boxe. Azi imi vin. Bineinteles ca nu am desfacut nimic inainte...nu am avut timp. Parca vad ca ma tiganesc sa le dau inapoi doua dintre ele.... :-( Va tin la curent.

 

P.S. Mai intai trebuie sa gasesc cum se desfac mastile....sper ca nu trebuie sa dau jos fata de usa :hmm: Daca stie cineva cumm...rog sa dea de veste. Multumesc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si pe mine ma intereseaza ce boxe sunt deoarece vreau sa le schimb neaparat. La drive test mi s-a parut ca suna obsolut oribil.

 

Nu te lua dupa cum se auzeau atunci... Am mai spus intr-un topic, trebuie facute cateva setari din medianav (activat laudness + crescut inaltele si bass-ul) plus ca sursa audio trebuie sa fie de calitate (nu te lua dupa cum se aude la cine stie ce radio o fi prins acolo)!

Singurul lucru pe care l-as imbunatati putin la sistemul audio ar fi inaltele (le-as prefera putin mai evidente si mai clare). In rest, un lucru e sigur, si o spun in cunostinta de cauza, de bass nu ai cum sa te plangi, asta e clar!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dupa mine boxele sunt destul de bune. Eu sunt la al treilea sistem audio si la fiecare se auzea altfel. Asa cum spunea si ddalcu trebuie facute setarile dupa placul fiecarui. Eu am constatat ca am o problema la antena in sensul ca receptia posturilor a fost slaba la toate sistemele pe care le-am folosit. Depinde mult si de semnalul fiecarui post radio, de medlodiile redate etc...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...