Stie cineva de unde se poate cumpara sau confectiona o husa exterioara pentru Duster? Masina mea este parcata in aer liber (chiar daca in curtea mea) si cad tot felul de lucruri pe ea, rasina de pomi, frunze, chestii de la pasari, etc.
De la Dacia mi-au spus ca nu au ca accesoriu husa exterioara (prelata). Masina o am de o saptamana si e frumoasa foc dar mi se rupe inima cand o vad acoperita cu de toate.
Multumesc.
husa exterioara duster...
Started By
viorache
, Oct 19 2010 02:01 PM
3 replies to this topic
Posted 19 October 2010 - 02:01 PM
Posted 20 October 2010 - 11:51 AM
nu iti recomand husa exterioara. praf si alte mizerii oricum se vor depune pe masina, iar manevrand acea husa (cand o pui pe masina sau cand o dai jos) vei obtine un efect de hartie abraziva. o sa te minunezi cat de repede iti vor aparea zgarieturi fine pe masina (praful dintre husa si vopsea va actiona ca un abraziv). mai e o chestie, dupa ce o sa stea masina cateva zile cu husa pe ea se depune praful, iar cand o vei da jos o sa fii tot praf . husa retine umezeala in interior, asa ca mai ales daca masina e umeda dupa o ploaie sau dela condens/roua si o acoperi cu husa, o sa ai o "aroma" irezistiba de mucegai sau umezeala in masina mai tarziu. mai pierzi si timp sa pui husa sau sa o dai jos, sa te vad dimineata imbracat la costum in graba mare sa ajungi la lucru, chinuindu-te sa dai husa jos de pe masina fara sa te murdaresti (praf, umezeala, rahati de pasari, frunze, etc...)
tinand cont ca ai curte proprie , iti recomand sa te gandesti serios la un car-port sau o prelata intinsa pe un schelet metalic. va fi in mod sigur mai scump decat o husa, va fi cel mai probabil mai ieftin decat un garaj, nu ai nevoie de autorizatie de contructie, nu platesti impozit, dar masina va fi protejata (poti pune prelata deasupra si pe 3 pereti laterali, chiar si pe cel din fata).
Poti folosi o prelata din magazinele gen Bricostore/Praktiker folosita ptr a acoperi nisip sau materiale de contructie. Se gaseste in diferite dimensiuni (ptr deasupra un 4x6m ar trebui sa fie arhisuficient), are gauri pe margini ptr ancorare, e vreo 70RON, mai ai nevoie doar de ceva de ce sa o ancorezi (niste cuie intr-un perete de casa sau prinsa pe un gard si vreo 3-4 stalpi pe laterala cealalta. vezi tu te descurci, improvizezi. ;)
tinand cont ca ai curte proprie , iti recomand sa te gandesti serios la un car-port sau o prelata intinsa pe un schelet metalic. va fi in mod sigur mai scump decat o husa, va fi cel mai probabil mai ieftin decat un garaj, nu ai nevoie de autorizatie de contructie, nu platesti impozit, dar masina va fi protejata (poti pune prelata deasupra si pe 3 pereti laterali, chiar si pe cel din fata).
Poti folosi o prelata din magazinele gen Bricostore/Praktiker folosita ptr a acoperi nisip sau materiale de contructie. Se gaseste in diferite dimensiuni (ptr deasupra un 4x6m ar trebui sa fie arhisuficient), are gauri pe margini ptr ancorare, e vreo 70RON, mai ai nevoie doar de ceva de ce sa o ancorezi (niste cuie intr-un perete de casa sau prinsa pe un gard si vreo 3-4 stalpi pe laterala cealalta. vezi tu te descurci, improvizezi. ;)
Posted 20 October 2010 - 10:06 PM
Da, este un punct de vedere interesant. Cred ca am posibilitatea de a face asta chiar fara Bricostore. Am o prelata de camion undeva pe acasa.
Posted 27 September 2011 - 02:50 PM
aicia poti vorbii cu un croitor bun, sa iti ia niste masuri...putin mai mari fata de duster cu elastic bagat la extreme..si se rezolva
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Parteneri |
||||||||
| www.dacia-club.eu | ||||||||