Sari la conținut

Iesire in muntii Fagaras si vizita la Uzina Dacia


vizita Uzina Dacia  

18 membri au votat

  1. 1. vrei sa vizitezi Uzina Dacia vineri, 04.10.13?



Postări Recomandate

Dragi Dusteristi,

 

cred ca au cam "anchilozat" Dusterele noastre de la ultima Intalnire Nationala...

va propun sa ne "dezmortim" putin prin muntii Fagaras (zona Nucsoara-Slatina)!

deasemenea, pentru cine doreste, organizam si o vizita la Uzina Dacia.

 

perioada ar fi: 04-06.10.2013 (vineri-duminica)

 

program:

- vineri, 04.10.: vizita la Uzina (dureaza cateva ore si deci trebuie sa avem zi libera pentru aceasta vizita); dupa vizita plecare spre zona Nucsoara si campare/cazare in zona

- sambata 05.10.: circuit, in caravana, pe munte, toata ziua, cu servirea pranzului la un gratar facut in zona alpina; seara, distractie si berici la tabara noastra;

- duminica 06.10.: ture in zona cu provocari atat pentru cei cu MT/AT cat si pentru cei cu anvelope standard; servim pranzul in tabara si apoi plecam spre casele noastre.

 

tabara va fi organizata intr-o zona cu apa, umbra si asteptam participanti cu rulote, corturi cat si "dormit in masina"! deasemenea nu vom campa prea departe de o pensiune din zona (pentru cei care doresc cazare la pensiune).

 

fiecare participant isi va aduce hrana si bauturile sau va consuma de la pensiune.

 

nu exista taxa de participare. noi, cei din Asociatia Club Duster si forumduster.ro, vom organiza "pro bono" aceasta iesire... :)

 

pentru vizita la Uzina e necesara inscrierea pe lista din timp, cu cel putin 14 zile inainte! in plus, e necesar sa se constituie un grup de minim 16 persoane ca sa poata fi organizata. de aceea am facut si sondajul de opinie si astept inscrierile voastre. daca vine si sotia/sotul sau alt insotitor trebuie comunicate numele tuturor persoanelor.

 

asteptam inscrieri atat pentru vizita la Uzina cat si pentru iesirea pe munte!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 157
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cu parere de rau,va anuntam ca nu putem participa la aceasta intalnire cele doua masini ale noastre dupa competitia de la Buzau si dupa maratonul de 3- 4 competiti din ultimele 2 luni nu sunt in

Frumosa si aventuroasa iesirea ca maine dau chilotei (mocheta) jos si ii umblu la blanita (izolatie ) ca e uda toata )) si acum balteste apa daca apas pe mocheta )) A si inca ceva eu nu m-am simtit ca

O iesire reusita, felicitari pentru organizare.   Cateva poze si de la mine (scuzati ordinea, dar sunt luate de pe facebook unde le urcasem direct din telefon):  

Posted Images

Primiți și oameni care n-au (încă) Duster? Mi-ar plăcea foarte mult și vizita la uzină, și drumul în zonă. Cam cât de accesibilă/inaccesibilă este zona pentru o Dacie bătrână? :) Evident, la provocările off-road nu aș participa din păcate.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Draga Andrei, tot ceea ce facem noi (Asociatia Club Duster si forumduster.ro), facem cu mult drag si pasiune (si pro bono) insa o facem pentru Dusteristi. Din pacate, raspunsul la intrebarea ta e negativ.... Cand o sa ai un Duster (inchiriat, imprumutat, cumparat, de servicu, etc), te asteptam cu mare placere!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, înțeleg și mă așteptam, altfel grupurile s-ar "polua" cu tot felul de curioși care nu impărtășesc cu adevărat spiritul grupului. Am zis totuși să întreb :). Dacă zici că totuși ar fi acceptabilă această variantă, poate fac cumva și închiriez un Duster, că tot întrebam mai demult despre asta și vroiam să ies la o tură cu unul închiriat, până se îngrașă suficient pușculița pentru cel propriu.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...